Başkan Adayı Göktepe’nin “Projelerine Olumlu Not Veriliyor”

Başkan Adayı Göktepe’nin “Projelerine Olumlu Not Veriliyor”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret etmeye devam ediyor. Bunun yanında cenaze ve düğünlere de davete karşılığı katılıyor. Patlangıç bölgesindeki Esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Esnaflarımız değişimi ister ve bizleri tercih ederse odamızı teknolojik ve hizmet veren esnaflarımıza ve ailelerine hitap eden ihtiyaçlara cevap verebilen oda haline getireceğiz”dedi.

Başkan Adayı Göktepe, “Görev sürecimizde yapacaklarımızı anlatmak için kapı kapı dolaşıyoruz. Esnaflarımıza kendimizi tanıtıyoruz ve onları tanıyoruz şeklinde konuştu.

Göktepe’den Esnaf Umutlu

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve ekip arkadaşları esnaf ziyaretlerine, düğün, dernek ve cenazelere katılıyor. Her gün düzenli olarak  esnaf ziyaretlerinde yapılmasını istedikleri projeleri tek tek esnaflara anlatıyorlar. Esnafları ziyaretleri sırasında ilginç olaylarda yaşanıyor. Herkesin ismen bildiği İksirci Tezcan Göktepe, bu kez Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı olarak gelince hoş sohbet gelişiyor.

“EKİP ARAKAŞLARIDA ESNAFLARDAN OLUMLU NOTLAR ALIYOR”

Bazen yanındaki ekip arkadaşlarının çok iyi tanıdığı esnaflar ile karşılaşılıyor. O anda oda başkanlığı unutuluyor, sohbetin tadı ve bir başka oluyor. Tezcan Göktepe ve ekip arkadaşları esnaf ziyaretlerinde sıcak ve samimi olarak karşılanıyor. Ekibin bilinir geçmişleri düzgün esnaflardan oluşması, esnaflar arasında tanınan ve bilinen kişilerden oluşması üyeler tarafından benimseniyor. Fethiye Esnaf Odasına geldiğimizde tanıdık bir sima görmek önemli olduğu vurgulanıyor. Bunun yanında bizim işimiz olmadı ne yapmam gerekir diye soracağımız yönetim kurulu üyelerinin olduğu söyleniyor ve konuşuyor.

“Projelere Olumlu Not”

Fethiye Esnaf Odası Başkanlığı için yarışan adaylar her gün farklı aktiviteler yapıyor. En çok çalışan esnafa kendini anlatan esnaların oyunu yani güvenini alacak. Bu bağlamda 19 yıldır esnaflık yapan Tezcan Göktepe ve ekip arkadaşları gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyorlar. Bazen düğünde, bazen nişanda, bazen dua da, bazen cenazede, bazen de sosyal etkinliklerde görünüyorlar. Ama devamlı olarak yapılan çalışmalar daha çoğunlukla esnafları ziyaret edilmesi oluyor. Bu bağlamda yapılan ziyaretlerde Patlangıç esnafları kapı kapı ziyaret ediyor. Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Kendini tanıtarak başladığı ziyaretlerde, odamıza ve üyelerine katkımız olmayacaksa aday olmanın bana göre bir mantığı yok. Bizlere inan güvenen esnaflarımızı dün olduğu gibi bugünde  yanıltmadan görev süremizce yapmak istediklerimizi broşür haline getirdik. Oda seçimi sonrası gerçek anlamda görev bize verilirse çok sıkı çalışmalarımız olacak. Neler mi olacak!….

“Çıraklık Lojmanı,

Sanayi esnafımız yanında yetiştirecek Çırak bulamıyor. Buna en büyük etken ise barınma sorunudur.  Acil Yaralanmalar İçin Sağlık Odası,

( Sanayide yaşanan bir yaranmaya ilk doğru müdahale yapılabilmesi için Sağlık Odası oluşturacağız.  Esnaf Kreşi,

( Talep doğrultusunda esnaflarımızın çocuklarının hayata ilk adım olarak nitelediğimiz anne ve babanın da huzurlu olmasını istediğimiz bir projemizdir.

Esnaf Hastanesinden Daha Etkin Yararlanma,

Hastanede odamızın söz sahibi olduğu doğrudur. Ama esnafımıza yansımadığını da herkes biliyor. Sadece isimin de esnaf yazıyor diye devamlı olarak eleştiri alıyoruz. Bu eleştirileri artık almayacak şekilde esnafımız söz sabibi olduğu hastanesinden etkin bir şekilde yaralanacağını görev süremizde göreceklerdir.

 Hukuk Danışmanlığı,

(Esnaflarımıza bilgi vermesi ve doğru yönlendirilmesi için Hukuki danışmalık hizmeti sağlayacağız).  Nikah Ve Düğün Salonu,

( Çocuklarımız geleceğimiz, büyüyorlar ve hayatlarına emin adımlar ile yürümek için yeni bir yola çıkıyorlar. İşte orada esnaf odasının Nikah ve Düğün Salonunda  bu etkinliklerini yapacaklarını bilecekler.

Eğitim Seninerleri,

( Esnafımıza teknolojiye eriştirmek ve yeni çağın gereksinimi olan ihtiyaçları karşılamak için eğitim seminerleri düzenleyeceğiz.

İnternet Sitesi

( Odamıza ait bir internet sitesi yok. Görev verildiği günden itibaren ilk işimiz hemen sitenin yapılması ve esnafımıza hizmet vermeye başlaması olacaktır.

 Sosyal Alanlar

(Esnaflarımızın ve ailelerinin öncelikli ve indirimli olarak yararlanacağı mesire alanı, koy ve plaj işletmesi  gibi sosyal tesis alanlarının  odamıza kazandırılması olacaktır.

 Kayıt Dışı Faliyetlerin Önlenmesi

( Esnaflarımız yasal olarak çalışır çabalar iken bazı kişilerin haksız rekabet sonucunda esnaflarımızı mağduriyet yaşatmasına dur demek için Kayıt Dışı çalışanları sistem içerine alınması en önemli görevimiz alacaktır”diyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir