Teknik Direktör Dinçel, “Çok İyi Mücadele Ettik”

Teknik Direktör Dinçel, “Çok İyi Mücadele Ettik”

  1. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, son 4 maçını kazanarak, 12 puanla liderlik koltuğunda… Ofspor’u 4-0 mağlup eden lacivert beyazlılar, şu zamana kadar 3.20 gol ortalaması yakaladı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, yaptığı açıklamada Ofspor karşılaşmasını değerlendirdi. Zorlu hava koşulları ve elverişsiz zemine rağmen iyi bir mücadele sergilediklerini kaydeden Teknik Direktör Dinçel, Karabükspor maçını da kazanarak, bu seriyi pekiştirmek istediklerini vurguladı.

Karşılaşma hakkında düşüncelerini aktaran Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Karadeniz ve Of deplasmanı her zaman zorluk derecesi yüksek olarak nitelendirilir. Hava çok yağışlı ve zemin futbol oynamaya müsait değildi. Burada mücadelenin ön plana çıkacağını düşündük. Hafta içi de bu şekilde hazırlandık. Karşılaşmaya gelince, oyun planımızı sahaya yansıttık ve her şey istediğimiz gibi gitti. Çok iyi mücadele ettik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik, çok sayıda fırsatı da değerlendiremedik. 4-0 bizim için çok iyi skor. Rakibimize pozisyon vermeden maçı tamamladık. Yüksek toplarla ceza sahamıza gelmeye çalıştılar. Her şeyden önce takımın mücadele gücü ortaya çıktı. Futbolcularımızın iyi motive olduklarını gördük. Son 4 maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Of deplasmanı bizim için kritik bir eşikti. Bu süreci de kayıpsız geçtik. Grupta şu an istediğimiz yerdeyiz. Ama bizim asıl hedefimiz sezonu bu noktada tamamlamak. Bunun için de mücadelemiz devam edecek. Bu hafta iç sahada oynayacağımız Karabükspor maçı ile bu seriyi bir adım daha pekiştirmek istiyoruz” dedi.

Açıklamasını sürdüren Teknik Direktör Dinçel, “Rakip takım hem cepheden hem de kanatlardan yüksek toplarla ceza sahamıza girmeye çalıştı. Ama kalecimiz bu toplara çıkarak, defansımızı rahatlattı. Ayrıca takım savunmamızın direnci de yüksekti. Kazanırken kalenizde gol görmemek, sizi ayrıca motive ediyor. Bizim için büyük kazanç olduğunu düşünüyorum. İnşallah böyle devam ederiz. 5. hafta itibariyle takımımızın gol atma yüzdesi çok yüksek. Şu anda maç başına gol ortalamamız 3.20… Bu gerçekten iyi bir istatistik. Kazanmak bizim için önemli, skor önemli değil. Futbolcularımız golleri ile oyuna katkı sağlamaları, her maça daha heyecanla motive olmalarını sağlıyor. Hücum hattımız hem yetenekli hem de çok istekli… Özellikle ileri uçta paylaşarak ve birlikte oynuyoruz. Kimin attığı önemli değil, attırmak da önemli… Umarım futbolcularımın performansı böyle devam eder. 8 günlük süreçte 3 maç oynayacağız. 3 maçın ikisini evimizde, önümüzdeki hafta içi de Ordu deplasmanında oynayacağız. Bu süreci en iyi şekilde atlatabilmek adına bu haftayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bugünden itibaren Karabükspor maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Bu karşılaşma kağıt üzerinde kolay gibi görünebilir ama her maç kadar; bu mücadele de bizim için çok önemli. En ufak motivasyon kaybı, sıkıntı olarak bize geri dönebilir. Karabük maçından sonra diğer karşılaşmaları düşüneceğiz. Şu anda tek hedefimiz taraftarlarımızın, 12. adamımızın desteği ile Karabük engelini aşmak” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir