Seydikemer Belediyesi Ve Kızılay Sporcuların Yanında

Seydikemer Belediyesi Ve Kızılay Sporcuların Yanında

Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışlarına katılan ve kıyasıya mücadele eden sporcular, bisiklet yarışları sonrası Seydikemer Belediyesi’nin destekleri ile Genç Kızılay tarafından Seydikemer merkezde kurulan temsilcilikte spor sonrası yenilenme terapisi gerçekleştirdiler.

Seydikemer’e kurulan Kızılay Temsilciliği ilçede yapılan spor aktivitelerinde, sporcuların yardımına koşuyor. Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışlarına katılan sporcular, bisiklet yarışları sonrası Seydikemer Belediyesi’nin destekleriyle Seydikemer merkezde kurulan Kızılay Seydikemer temsilciliğinden gönüllü genç fizyoterapistler tarafından spor sonrası yenilenme terapisi gerçekleştirdiler. Yarışlarda bisiklet üzerine mücadele eden ve yarış sonrası sırt, bacak, kol, boyun gibi kas gruplarında ağrı hisseden yarışmacılar, Kızılay tarafından kurulan temsilcilikte egzersiz ve manuel terapi hizmeti alıyor. Spor sonrası yarışmacıların vücut sağlıklarının daha zinde olması için sağlanan terapi ve manuel uygulama hizmetine yarışmacılar büyük ilgi gösterdi.

Kızılay temsilciliğinde spor sonrası yenilenme rehabilitasyon uygulaması uygulanan sporcular Seydikemer Belediyesi ve Kızılay’a teşekkür ettiler. Bazı sporcular şöyle konuştu:

“Patara’da çok güzel bir organizasyon geçti. Seydikemer Belediyesi de bu organizasyonu destekledi. Kızılay ekibimiz, bisikletçiler için çok gerekli olan terapi sağlığı bizim için yarış sonrası ve bizim için çok güzel oldu. Her şey için teşekkürler.

Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışlarının ikinci etabını bitirmiş bulunmaktayız. Yarış kısa olmasına rağmen oldukça zor bir etap oldu. Onun için bizim sporcular olarak toparlanma sürecimiz çok önemli. O yüzden yarış sonrasında bize terapi ve manuel uygulama hizmeti sunan Kızılay’a ve Seydikemer Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.

Yarış sonrası gerçekten ciddi ağrılar çekiyoruz. Özellikle sırt bölgelerinde, bacaklarımızda. Yarış çıkışı direkt böyle bir müdahalenin olması gerçekten çok iyi oluyor. Seydikemer Belediyesi ve Kızılay’a çok teşekkür ediyorum.

Bugün 2 günlük Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol yarışlarını bitirdik. Gayet güzel sonuçlar elde ettik. Buradan kazanan takımlara ve bitiren sporculara tekrar tebriklerimi sunuyorum. Aynı zamanda Seydikemer Belediyesine ve Türk Kızılay’ına çok teşekkürler. Özellikle kazananından takım için çalışanına kadar bütün sporculara çok yardımcı oldular. Bizim burada toparlanmamıza, kendimizi yarış sonrası daha iyi hissetmemize yardımcı oldular.”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir