Fethiyespor Galibiyet Serisini Sürdürdü 5-0

Fethiyespor Galibiyet Serisini Sürdürdü 5-0

Fethiyespor ligin 6’nci haftasında kendi seyircisi önünde Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Lacivert Beyazlı takım, 5 haftalık galibiyet serisini sürdürerek Kardemir Karabüksporu  Nurettin Çakır(2), Alihan Tuncel, İbrahim Koca ve Hakan Horzum’un   attığı gollerle  sahadan 5-0 galip ayrıldı.

TFF 3. Lig 3. Grup 6’ncı hafta karşılaşmaları kapsamında Fethiyespor sahasında  ligin son sırasındaki Kardemir Karabüksporu ağırladı. Maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar rakibi Kardemir Karabükspora karşı baskın bir futbol sergileyen Fethiyespor sahadan 5-0 galip ayrıldı. Lacivert Beyazlı takımın golleri karşılaşmanın 19’uncu ve 54’üncü dakikasında Nurettin Çakır ve 58’inci dakikasında Ali Han Tuncer’in, 77’inci dakikada İbrahim ve 82’inci dakikada Hakan Horzum’un ayağından geldi. Konuk takım Kardemir Karabükspor Ahmet Yusuf Erakçaoğlu’nun gördüğü iki sarı kart sonrası  48’inci dakikada kırmızı kart gördü ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Hakem Ömer Kocabey’in yönettiği karşılaşmada yardımcılıklarını ise Mehmet Ali Vardar ve Adem Mazlum yaptı. Karşılaşmayı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, TRT Spor Yorumcusu Hayri Ülgen, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir,Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan,Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Muğla Gençlik Hizmetler, ve İl Spor Müdürü Ömer İlban,  Fethiye Gençlik Hizmetler Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve yaklaşık 500 civarında futbol sever izledi.

Fethiyespor, sahaya Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde  Ahmet Altın, Erdinç Karakaş, Soner Birinci, Alihan Tunçer, Serdar Deniz, Serhan Yılmaz, Talha Mayhoş, Özgür Çelik, Nurettin Çakır, Onur Öztonga ve  Kadir Kurt ilk on biri ile çıktı. Konuk takım Kardemir Karabükspor ise Teknik Direktör Erol Kaplan idaresinde Halit Tokur, Doğukan Toksöz, Melih Arslan, Serkan Sıkılmaz, Furkan Övün, Furkan Erdağ, Ömer Yaylacı, Mustafa Akca, Seyithan Kaba, Uğurcan Tabak ve Ahmet Erakçoğlu on biri ile sahaya çıktı.

Maçtan Dakikalar

  1. Dakikada Fethiyesporlu Onur Öztolga’nın ara pası ile rakibine çalım atan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Serhan Yılmaz’ın sert şutu kaleci Halit’in ellerinde kaldı.

20.Dakikada Fethiyesporlu Talha Mayhoş’un ara pası ile buluşarak rakibi Seyithan’ı şık bir çalımla geçen ve kaleci Halit’in sağından set şut atan Nurettin Çakır topu ağlarla buluşturdu. 1-0

38.Dakikada Fethiyesporlu oyuncular köşe vuruşu atmaya hazırlanırken, ceza yayı içerisinde boş pozisyonda rakibini iten Kardemir Karabükspor oyuncusu Seyithan Kaba, Hakem Mehmet Alli Vardar tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

  1. Dakikada ceza sahasının sağ bölgesinden rakibini çalımlayan Nurettin Çakır kalenin içine doğru yerden orta açarken, Serhan Yılmaz topa dokunamadı ve top dışarı çıktı.
  2. Dakikada savunmanın arkasına atılan topu Nurettin kontrol edip, Karabük savunmasına rağmen topa sert vurdu top ağlarla buluştu. 2-0

58.dakikada Nurettin orta alandan kaptığı topu  sağ tarafa Alihan’a gönderdi.  Topu ayağına alan ve kaleye sert bir şekilde şut çeken Alihan Tuncel, kaleci Halit’in sağından topu ağlarla buluşturdu.3-0

  1. Dakikada Fethiyesporun kaptanı Serhat Ümit Deniz, rakip ceza yayının dışından topa çok sert vurdu, Kaleci Halit parmak uçlarıyla topu zorla geri çevirdi.
  2. Dakikada oyuna girdikten 4 dakika sonra rakip ceza sahasında topla buluşarak, savunmanın hatasını affetmeyen İbrahim Koca topu ağlarla buluşturdu 4-0

dakikada Turgay’ın ara pasını ceza alanı içinde alan Hakan yerden sert vurdu. Top ağlarla beşinci kez buluştu. 5-0

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir