Tenis Turnuvası Ödül Töreni ile Sona Erdi

Tenis Turnuvası Ödül Töreni ile Sona Erdi

Çalış’ta bulunan Fethiye Belediyesi tenis kortlarında yapılan turnuva için Türkiye’nin çeşitli illerinden farklı yaş gruplarından, yaklaşık 60 sporcu Fethiye’ye geldi. 3 gün süren turnuva ödül töreni ile sona erdi.

Türkiye Tenis Federasyonu resmî takviminde yer almayan özel turnuvaya Fethiye, Bodrum, Dalaman, İstanbul, Ankara, İzmir, Aydın, Denizli, Burdur, Bursa, Balıkesir, Manisa, Kütahya bölgelerinden amatör tenisçiler ile milli sporcular ve teknik adamlar da katılım sağladı. Turnuvada başarılı olan sporculara Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,  Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay ödüllerini takdim etti.

“Spor Etkinliklerini Devam Ettireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Fethiye spor alanında ciddi bir ataklara geçti. Geçen günlerde sizler de biliyorsunuz Fethiye bünyesine aldığımız bir boksörümüz Avrupa şampiyonu olmuştu. Akabinde de Fethiyeli bir güreşçimiz dünya şampiyonu olmuştu. Geçen yılda basket takımımız Cumhuriyet tarihin de ilk defa Süper Lige çıktı. Bizler spora olan desteğimiz aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Bundan sonra da devam edecek. Burada güzel bir turnuva devam ediyor. Turnuvada emeği geçen arkadaşlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Bunun devamını getirmek istiyoruz ki önümüzde ki günlerde daha büyük organizasyonlara burada imza atmak istiyoruz. Bugün bir başlangıç oldu ve devamını getireceğiz” dedi.

“Sporcularımızın Arkalarında Olacağız”

Başkan Alim Karaca Fethiyeli Sporcu Başaran Şimşek hakkında, “Her şeyden önce sevindirici olan bölgemizden bir sporcunun şampiyon olması… Kendisinin birçok Türkiye şampiyonluğu var. Başaran kardeşimizin az önce de ona şampiyonluk madalyasını verdik. Önümüzde ki günlerde uluslararası çapta da başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Bu tür sporcuların burada destek verilerek daha büyük başarılara imza atması için bizler arkalarında olacağız ve belediye olarak da desteğimiz her zaman onlarla birlikte olacak. Tekrardan bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Fethiye’mizden Mutlu Bir Şekilde Ayrılacağız”

Turnuva Sorumlusu Timur Bozkurt, “Sosyal bir sorumluluk projesi adı altında bu gibi dostluk kardeşlik içinde geçmesi için temenni ettiğimiz organizasyonlar düzenliyoruz. Organizasyonumuzun bir sahil beldemiz de, güzel bir ilçemiz Fethiye’de olmasını kararlaştırdık. Sağ olsun belediye başkanımız, belediyemiz bize tesislerini ve kapılarını açtılar, bağırlarına bastılar. Çok güzel bir hazırlıkla burada karşılandık ve hayırlısıyla ödül töreniyle birazdan Likya tenis cup turnuvamızı bitireceğiz. Toplam da 54 tenisçi Türkiye’nin sayılı tenisçileri, turnuva oyuncularıyla 54 oyuncumuzda 7 grupta müsabakalara başlattık. Şuan kortda oynanan son grup müsabakamızın finali ile turnuvamız sona erecek. Bittikten sonra da tekrar arkadaşları ödülleri ile buluşturup Fethiye’mizden mutlu bir şekilde ayrılacağız. Bize bu konuda destek olan, yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu bir şekilde buradan ayrılacağız. İnşallah ümidim gelecek yılda belediyemizin desteği ile bu organizasyonu burada daha geniş katılımlı yapmak. Fethiye’mize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Çalış’ta Güzel Bir Turnuva Geçirdik”

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, “Harika bir 3 gün geçirdik. Turnuvaya gelen kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız turnuvayı güzelliklerle geçirdiler. Fethiye’nin tanıtımı açısından böyle sportif aktiviteler gerçekten çok önemli. Sağ olsun Fethiye belediyemiz zaten fazlası ile yapıyor. Son 3 gündür Çalış’ta güzel bir turnuva geçirdik. Çok güzel dostlarımızın olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Birçok Turnuvaya Ev Sahipliği Yapacağız”

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, “3 gün süren turnuvayı bugün sonlandırdık. 60’a yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşmiş bir turnuvaydı. Bu tesisleri belediye olarak işletmeye başladığımız günden bugüne ilk turnuvamız oldu. Ben Timur beye de çok memnun oldukları ile ilgili söyleminden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım bizde iyi bir ev sahipliği yapabilmişizdir. Bundan sonra bu tesisler de turnuva düzenlemek isteyenlere bu olağanı her koşulda sağlamak niyetindeyiz. Bu turnuvaların ilki oldu. Bundan sonra da önümüzde ki süreçte pek çok turnuvaya ev sahipliği yapmak, bu turnuvaları desteklemek belediye olarak bizim hedeflerimiz arasında. Ben önümüzde ki yıllarda da tekrar buluşmak dileği ile de bugün turnuvaya katılan tüm sporcuları tekrar tebrik ediyorum” dedi.

“Özel Bir Turnuvaydı”

Fethiyeli Sporcu Başaran Şimşek “Çok güzel ve özel bir turnuvaydı. Katılanlar çok özel kişilerdi. Bu turnuvada oynamaktan gerçekten çok zevk aldım. Büyüklerimi izlemek çok güzeldi. O kadar iyi isimler vardı ki izlerken keyif aldım. Ben de kort da doğdum diyebiliriz. Ailem oynuyordu. 6 yaşımdan beri turnuvalara gitmeye başladım. Uzun zamandır tenisin içindeyim. Ulusal başarılarım var. 2020 Ekim ayında uluslararası başarı aldım. Şuan da her şey iyi gidiyor. Turnuvanın Fethiye’de düzenlenmesi zaten ayrı güzel… Turnuvayı düzenleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir