Başkan Adayı Demirtaş “İlk İşimiz Odada Hukuk Bürosu Açmak”

Başkan Adayı Demirtaş “İlk İşimiz Odada Hukuk Bürosu Açmak”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, projelerini açıklamaya başladı. Demirtaş,  başkan seçildiği taktirde ilk icraatlarından bir tanesinin odaya hukuk bürosu kurmak olduğunu belirtti.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, seçim çalışmalarını aralıksız ve hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bir taraftan sahada ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdüren başkan adayı Demirtaş, bir taraftan da  davet ve etkinliklere giderek odaya kayıtlı esnaflardan destek istiyor.

Gittiği tüm ziyaretlerde projelerini açıklamaya başlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “Yapamayacağımız hiçbir iş için vaatte bulunmuyoruz. Allah izin verirde seçimi kazandığımız taktirde esnafımıza karşı boynumuzun bükük olmamasını istiyoruz. Dolayısı ile esnaf kardeşlerimin ve büyüklerimin sıkıntılarına merhem olabilecek projeler üretiyoruz” dedi.

Sahada çalışmaların oldukça verimli geçtiğine de değinen Kamil Mutlu Demirtaş, “Seçimi kazandığımızda yerine getireceğimiz ilk çalışmalardan bir tanesi, odamızda hukuk bürosu açmak. Fethiye’de işinin ehli ve tecrübeli iki avukat ile odamız arasında protokol yapacağız. Bu protokol ile birlikte hukuki konularda üyelerimize ücretsiz destek vereceğiz. Bu konu çok önemli. Odamızın 5 Bini geçik sayıda üyesi var. Bu üyelerin bir çoğunun hukuki işi oluyor. Fakat kendi cebinden yüklü miktarlarda para vererek, avukat tutup derdini çözmeye çalışıyor. Biz yola ilk çıktığımızda iyi ve kötü günde esnafımızın yanında olacağız dedik. Ve bu söylevlerimiz konuşulduğu yerde kalmayacak, uygulayacağız. Esnaf arkadaşlarımızın iyi gününde hep beraber neşeli olacağız, kötü gününde de hep beraber hüzünlü olacağız” ifadelerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir