Fethiye’nin Dev Adamları  Yine Kıl Payı Kaçırdı

Fethiye’nin Dev Adamları  Yine Kıl Payı Kaçırdı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, ikinci haftada Manisa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Son bölümde oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Fethiye temsilcisi, buna rağmen salondan 83-80 mağlubiyetle ayrıldı.Muradiye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Kerem Yılmaz yönetirken; yardımcılıklarını Abdullah Koputan ve Nihat Çetin yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya AndreWilliamson, Akın Kandemir, DianteWatkins, Ali Tuncer ve Recep Doğrusöz ilk beşi ile başladı. Fethiye Belediyspor ise Engin Kalkan, Murat Erensoy, PatrickRembert, Hidayet Civan ve Ozan Dilik ilk beşi ile parkedeki yerini aldı.

Karşılaşmada ilk çeyreğin yarısı dengeli geçerken, kalan bölümde yayın gerisinde bulduğu isabetlerle Manisa Büyükşehir Belediyespor farkı açtı ve ilk çeyreği 23-16 önde tamamladı. Pota altından Engin ile sayılar bulan Fethiye Belediyespor, rakibini takibi sürdürdü. Molaya giden Manisa temsilcisi, üçlükle döndü. Yakaladığı ritimle ev sahibi takım, farkı tekrar çift haneye çıkardı. Fethiye Belediyespor pota altında skor bularak ayakta kalmaya çalışsa da farkı eritmekte zorlandı. İkinci çeyrek 52-37 Manisa farklı kapattı.

Üçüncü çeyreğe de Manisa Büyükşehir Belediyespor aynı tempo ile başladı. Ancak kolay pes etmeyen Fethiye Belediyespor içerden kaydettiği zor sayılarla direndi. Kritik yerde devreye giren Ogün kaydettiği üçlükle farkı 4’e çekti. Üçüncü çeyreği 62-58 Manisa önde tamamladı.

Son çeyreğe Patrick’in sayılarıyla başlayan Fethiye farkı 2’ye çekti (63-65). 6 dakika kala Engin’in sayısıyla Fethiye Belediyespor karşılaşmada öne geçti (68-67). Bu dakikalarda Fethiye iyi savunmayla Manisa’nın kolay sayı bulmasını önlese de Williamson ile sayıyı kaydeden ev sahibi ekip tekrar öne geçtii. Çekişmeli geçen kalan dakikalarda da üstünlüğü bırakmayan Manisa karşılaşmadan 83-80 galibiyetle ayrıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 16 sayı kaydeden AndreWiliamson galibiyette önemli rol oynarken; DianteWatkins 15, Murat Kozan da 14 sayı kaydetti. Fethiye Belediyespor’da Engin Kalkan 18 sayı ile maçın en skoreri olurken; İlker Tunalı 13, PatrickRembert ve Tuğberk Gedikli 11 sayı ile oynadılar.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir