İksirci Tezcan Sanayi Esnafından Destek İstedi

İksirci Tezcan Sanayi Esnafından Destek İstedi

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe (İksirci Tezcan), geçtiğimiz günlerde açıkladığı projelerin tamamının esnaflar tarafından oldukça olumlu karşılandığını belirterek, “Biz bu yola çıkarken çok çalıştık ve yola öyle koyulduk. Yıllardır esnaflık yaptığım için ben ve ekibimde esnaflarımızın sorunlarına yabancı değil. Dolayısı ile biz bu yola “Değişimin Adresi” ile yola çıktık ve kazandığımız taktirde  de büyük değişimi hep beraber göreceğiz” dedi.

Önümüzdeki aylar içerisinde yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için adaylığını açıklayan ve çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Tezcan Göktepe, son olarak ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Çarşısındaki esnafları ziyaret ederek sürdürdü.

Çalışmalarda başkan adayı Göktepe’ye ekibi ve sanayi çarşısındaki destek veren esnaflar da eşlik etti. Göktepe, gazetecilere çalışmalar hakkında kısa değerlendirmede bulunurken esnafın sorunlarına kendilerinin de uzak olmadığını ifade etti.

Çalışmamaları kapsamında esnaflar tarafından oldukça ilgiyle karşılandığını ifade eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimleri dolayısıyla sahada çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Fethiye Sanayi Çarşısında esnaflarımızı ziyaret ediyor, onlara projelerimiz anlatıp, desteklerini istiyoruz. Seçim çalışması kapsamında gittiğimiz her yerde esnaf kardeşlerimiz  değişim istiyor. Bizde sloganımız olan “Esnafımız İçin Değişim Zamanı ve Değişimin Adresi de Tezcan Göktepe ve Ekibi”  diyoruz. Gittiğimiz tüm esnaf kardeşlerimiz dertli. Kendileri ile ilgilenilmemeden dolayı müzdaripler. Herkesin beklentisi büyük ve biz bu beklentileri giderebilecek bilgide ve kapasitedeyiz” dedi.

Vermiş oldukları vaatlerin hepsinin yapılabilecek ve tez zamanda faaliyete girebilecek projeler olduğunu aktaran Göktepe, “Millet uzaya mekik gönderiyor, fakat bizim Sanayi Çarşısı esnafımız nelerle uğraşıyor. Bu tamamen sahipsizlikten kaynaklanıyor. Biz esnafımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Sorunlara çözüm olabilmek adına çok çalışacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde projelerini açıklayan ve esnaflar tarafından oldukça ilgi ile karşılandığını belirten Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Biz bu yola çıkarken, dersimize çok çalıştık ve yola öyle çıktık. Hangi esnafın ne derdi var? Bu sorunlar nasıl giderilir? Hepsini çok iyi biliyoruz. Eksiklikleri çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla kendimizde yıllardır esnaflık yaptığımız için bu sorunlara yabancı değiliz. Çalışmalarımız ve projelerimizle seçildiğimiz taktirde esnafımızı rahat bir ortama çıkaracağız” ifadelerinde bulundu. Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir