Fethiyespor’dan9 Yıl Sonra Gelen Seri

 

Fethiyespor’dan9 Yıl Sonra Gelen Seri

Fethiyespor Ordu’da Seriyi Sürdürmek İstiyor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta evinde Karabükspor’u 5-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini alan ve zirvedeki yerini koruyan lider Fethiyespor, 9 yıl sonra 5’te 5 yaptı.Fethiyespor, seriyi devam ettirmek için Ordu deplasmanında 3 puan arzuluyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “ Lider geldik, Fethiye’ye lider dönmek istiyoruz” ifadelerini kullanırken, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı da, “Puan yada puanlar arzusundayız. Fethiye’ye kazanarak dönmek istiyoruz” dedi.

En son 2012 yılında  2. Lig’de art arda Çankırıspor, Tepecikspor (D), Turgutluspor, İstanbul Güngörenspor (D) ve Bozüyükspor’u yenerek başarılı bir seri yakalayan lacivert-beyazlılar, bu sezon da Erokspor, İçel İY (D), Mardin 1969, Ofspor (D) ve Karabükspor engellerini aşarak aynı başarıyı tekrarladı. Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgi alarak 15 puanla zirveye kurulan Fethiye temsilcisi, önümüzdeki hafta deplasmanda 1 puan gerisinde yer alan takipçisi Orduspor 1967’yi de mağlup etmesi halinde profesyonel liglerde tarihinin en iyi galibiyet serisine imza atmış olacak.Fethiyespor kafilesi başkan Esat Bakırcı yönetiminde geldiği Ordu’da Anemon Hotel de maç satini bekliyor.

Lacivert Beyazlılar karşılaşmanın oynanacağı statta ter idmanı yaparken, takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.  Fethiyespor kafilesinde başkan Esat Bakırcı’nın yanı sıra yöneticiler, Nurkaya Gündoğdu, Cem Tufan, Nacit Çatal, Akan Ugan ve Osman Yiğit de bulunurken, kafile karşılaşmadan 3 puan bekliyor.

19 Eylül Stadında saat 19.00 da oynanacak Orduspor 1967- Fethiyespor maçını Yakup Bakır yönetecek olup, yardımcılıklarını ise Erhan Gündoğdu ve Erdem Tanış yapacak.

Ordspor 1967 maça Teknik Direktör Telat Özden yönetiminde Ferhat Yılmaz, Ahmet Batuhan Akyüz, Oğuz Saltabaş, Mustafa Bayhan,Bilal Gülden, Görkem Can Güner,ErayEren,VolkanGeyik,MetinSevinç,Cevatcan Ekinci ve Arda Saltan ilk on biri ile çıkması beklenirken, Fethiyesporun ise maça Selahaddin Dinçel idaresinde Ahmet Altın, Onur Öztonga, Erdinç Karakaş, Özgür Çelik, Kadir Kurt, Serdar Ümit Deniz, Soner Birinci, Talha Mayhoş, Nurettin Çakır, Ali Han Tunçer  ve Serhan Yılmaz on biri ile çıkması bekleniyor.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Kazanmak için sahaya çıkacağız. Amacımız lider geldiğimiz Ordu’dan lider olarak dönmek. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok” şeklinde konuştu.

Başkan Esat Bakırcı ise, “Teknik kadro ve futbolcu arkadaşlara güveniyoruz. İyi bir mücadele ile inşallah puan yada puanlarla döneriz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir