Uluslararası Fethiye Spor Festivali Ses Getirmeye Devam Ediyor

Uluslararası Fethiye Spor Festivali Ses Getirmeye Devam Ediyor

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ana sponsorluğunu Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin üstlendiği Uluslararası Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor. 1-4 Ekim Tarihleri arasında gerçekleştirilen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Spor Festivali’ne 14 ülkeden 203 ü yabancı olmak üzere 1223 sporcu ve aileleri katıldı.

Festival sonrası Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, festivalin ana sponsoru olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşekkür plaketini Esnaf Hastanesi başhekimine teslim eden Sayın Harun Reşit Yiğit; “Pandemi nedeniyle durağan geçen turizm sezonunu bitmesine yakın tekrar canlandırabilmek ve uluslararası spor müsabakalarını Fethiye’mizde gerçekleştirebilmek adına 1-4 Ekim tarihleri arasında 14 ülkeden 203’ü yabancı olmak üzere 1223 sporcu ve ailelerini Fethiye’mizde ağırladık. Bu büyük organizasyonda maddi desteğinin yanı sıra festival süresince her türlü sağlık desteğinde bizlerin yanında olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Fethiye’mizde büyük kurumlarımızın varlığı hem Fethiye’miz hem de bizler için büyük şans” dedi.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Öztürk Günal, Esnaf Hastanesi adına kendisine sunulan plaketi kabul ederken; “Sağlık sektöründe 25. yıla gireceğimiz bu dönemlerde sağlık hizmetimizin yanı sıra sosyal sorumluluklarımızla beraber eğitim, spor ve sporcularımızın elimizden gelen maddi, manevi tüm gayretlerimizle yanında olmaya çalıştık, olmaya da devam edeceğiz. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Bey’e uluslararası büyük organizasyona öncülük ettiği ve ziyaretiyle bizleri onurlandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir