Engelli Bireylerden Teşekkür Ziyareti

Engelli Bireylerden Teşekkür Ziyareti

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, beraberinde üyeler ve velileri ile birlikte Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyarette bulundu. Başkan Yaman ve veliler, özel bireyler ile birlikte hastane başhekimi Dt. Erdinç Ural ile Diş Hekimlerine özel bireylere gösterdikleri ilgi nedeni ile teşekkür ettiler. Ziyarette doğum günü olan Diş Hekimi Selin Caner için pasta kesimi gerçekleştirildi. Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, Fethiye’nin diş hastanesinde özel bireylerin tüm diş tedavilerinin Antalya, İzmir ve Muğla’ya gitmeden yapılabildiğini, hekimlerin de yakından ilgilendiklerini söyledi.

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, beraberinde üyeler ve velileri ile birlikte Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyarette bulundu.Özel bireyler, bu ziyarette Diş Hekimlerine teşekkür ettiler. Başhekim Dt. Erdinç Ural ve diğer yetkililerinin karşıladığı özel bireyler doğum günü olan Diş Hekimi Selin Caner için doğum günü pastası da kestiler.

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, “Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Saba, zaman zaman ilçemize gelerek mobil araç ile engelli bireylerin diş tedavilerini yapıyordu. Şimdi ise devletimiz Fethiye’ye çok güzel bir diş hastanesi kazandırdı. Diş hastanemiz doktorları tarafından engellilerimizin ağız ve diş sağlığı bakımı yapılmaktadır. Diş Hekimi Sinem hanımında doğum günü olduğunu öğrendik ve ona sürpriz yapmak istedik. Fethiye ve Seydikemer İlçemizdeki engelli bireylerimiz ve aileleri Fethiye Diş Hastanesine gelerek tedavilerini yaptırabilirler” dedi.

Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Erdinç Ural, “Engelli çocuklarımız ve velilerimiz bize çok güzel bir sürpriz yaptılar. Merkezimiz 2014 yılında hizmete girmiştir. O yıldan bu yana da evde sağlık ve genel anestezi hizmeti veriyoruz. Bölge halkı için de hizmet veriyoruz. Hem Devlet Hastanesi Genel Anestezi altında özel çocuklarımıza gerekli hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

Diş Hekimi Selin Caner ise, “Her türlü ağız ve diş sağlığı konusunda özel bireylerimizi bekletmeden hizmet vermekteyiz. Bu ziyarete teşekkür ediyoruz. Benim için sürpriz doğum günü kutlamaları beni mutlu etti” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir