Başkanlardan Karayiğit’e Ziyaret

Başkanlardan Karayiğit’e Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün ve Fethiye Belediye Başkanı  Alim Karaca, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in makamında ziyaret etti.

Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Sen de Gel Down Kafe” nin açılış törenine gelen Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; Fethiye Ziraat odasını ziyaret etti.Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Ziyarete;Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,  CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Muğla eski milletvekili Ali Cumhur Yaka ‘da eşlik etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit “Çiftçilerimize ve ilçemizdeki tarımsal üretime destek veren, yatırım ve hizmetlerde bulunan Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Güren’e çok teşekkür ediyorum. Fethiye Ziraat Odası olarak Muğla Büyük Şehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile işbirliği içersinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit; Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e odanın çalışmaları ve faaliyetleri  ile çiftçilerin yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler aktardı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir