Üçüncü Şiir Kitabını Çıkardı

Üçüncü Şiir Kitabını Çıkardı

Kültür Bakanlığı Halk Ozanı ve Şair Fahri Eryılmaz üçüncü şiir kitabı Seyrüsefer isimli şiir kitabını çıkardı. Kitabının içeriğinde sevgi ve sosyal içerikli mesajların yer aldığını ifade eden Şair Eryılmaz, “Kitabımın masraflarını çıkardıktan sonra gelirini ihtiyaç sahibi öğrencilere aktarmak için imza günü gerçekleştireceğiz” dedi.

Daha önce Sarı Gülün Gülcesi ve Mendos Yıldızlar Kaçışır Geceden isimli şiir kitaplarını yazarak sevenleri ile buluşan Kültür Bakanlığı Halk Ozanı ve Şair Fahri Eryılmaz, üçüncü şiir kitabı Seyrüsefer’i çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Çıkardığı Seyrüsefer isimli  şiir kitabı hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulunan  Kültür Bakanlığı Halk Ozanı ve Şair Fahri Eryılmaz, “Üçüncü kitabımı çıkardım. Daha önce de Sarı Gülün Gülcesi ve Mendos Yıldızlar Kaçışır Geceden isimli şiir kitaplarımı yazmıştım. Son olarak da  Seyrüsefer isimli şiir kitabımı bitirdim ve şuan da satışa çıktı. Kitabımda genellikle sosyal içerikli ve sevda dolu şiirleri yer almaktadır. Sevginin olmadığı yerde hiçbir şey olmadığı için sevgiyi işliyoruz. Çiçek bile sevgiyle büyüyor. Dolayısıyla  şiirlerimin ana teması  sevgidir” dedi.

Ülkemizde şiir kitaplarının çok fazla okunmadığını da dile getiren Eryılmaz, “ Bu kitapları bastırırken, bütçesini kendi cebimizden oluşturuyoruz. Dolayısı ile bu masrafları çıkardıktan sonra diğer gelirlerini eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere veya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine aktarmak için bir imza günü düzenlemek istiyorum” ifadelerinde bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir