Seydikemer’li Antrenörün On Parmağında On Marifet

Seydikemer’li Antrenörün On Parmağında On Marifet

Seydikemer’li Antrenör Akçay, UEFA’ya bağlı federasyonlarda görev yapabilecek.

Seydikemer’li Antrenör Mustafa Akçay, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinde İnfaz Ve Koruma Memuru olarak görevini devam ettirirken bir yandan da sporla ilgilenmeye ve okumaya da devam ediyor.

Kamu Yönetimi, Ağız Ve Diş Sağlığı Teknikerliği bölümlerini bitirdikten sonra Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği bölümünde de halen okuyan Akçay bir yandan hem Çalışıyor hem de eğitim programlarına katılmaya devam ediyor.

Seydikemer’li Akçay konuyla ilgili olarak gazetemize kısa bir açıklama yaparak; “Öncelikle tüm hemşerilerime sevgi,saygı ve selamlarımı iletiyorum.  İsmim Mustafa Akçay. Muğla ili Seydikemer ilçesinde doğdum. Halen Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinde infaz ve koruma memuru olarak görev yapmaktayım. Aynı zamanda Muğlaspor kulübü alt yapısında Antrenör olarak 4 yıldır görev yapmaktayım. Daha önce Bodrumsporda 2 yıl görev yaptım. Atletik performans, kaleci antrenörlüğü ile maç ve performans analizi antrenörlüğü diplomalarına sahibim. Antrenörlükten önce 8 yıl futbol hakemliği yaptım. Üniversite olarak Kamu yönetimi ile  ağız ve diş sağlığı teknikerliği bölümlerini bitirdim. Halen Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği bölümü okumaktayım. İnşallah eğitimlere ve programlara devam ederek ilçemizi sporda en iyi şekilde temsil etmek için gerekli gayreti göstereceğim. Son olarak katıldığım eğitim programıyla da UEFA’nın bağlı olduğu bütün Avrupa federasyonlarında futbol antrenörü olarak görev yapabileceğim. Profesyonel liglerde yardımcı antrenör olarak görev yapabileceğim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir