Alev Topu Arasında Kalan Plastik Fabrikası Kül Oldu

Alev Topu Arasında Kalan Plastik Fabrikası Kül Oldu

Fethiye’de Plastik ürünlerin satıldığı dükkân alev alev yandı. Yaklaşık 4 saatte söndürülen yangın nedeniyle işyeri küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı Fethiye Karaçulha Yaş Meyve ve Sebze Hali’ndeki Bilal Erdoğan’a ait Plastik ürünlerin satıldığı iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

İçeride bulunan plastiklerin ve kağıt ambalajların tutuşmasıyla alevler bütün dükkanı sardı.

Alevleri görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Yangın yerine, Fethiye ve Seydikemer’den itfaiye ekipleri ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazözler ile yangın söndürme helikopteri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun mücadelesiyle yangın yaklaşık 4 saatte söndürüldü. Yangında, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, olayın çıkış nedeniyle ilgili araştırma başlatıldı.

Milletvekili Demir İncelemelerde Bulundu

Yangın haberini alan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, yangın haberini alınca Fethiye’deki çalışmalarını erteleyerek Karaçulha Mahallesindeki yangın yerine giderek incelemelerde bulundu. Beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile birlikte iş yeri sahibi Bilal Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Demir, En kısa sürede devletin üzerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini” ifade etti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir