Türk Kadınlar Birliğinin Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

Türk Kadınlar Birliğinin Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, öğrencilere burs amacıyla düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma etkinliğinde geçmiş dönem başkanlarıyla en eski üyelerine “ Fincan takımı” hediye etti. Etkinlikte “ İzmir Marşı” hep bir ağızdan söylenirken Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi üyeleri Türk bayrakları açarak kahvaltı etkinliğine renk kattılar.  Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir “Pandemi nedeni ile 2 yıldır bir araya gelememiştik. Yeni başkan ve yeni yönetimimizle birlikte tüm üyelerimiz ile bir araya gelmek istedik” ifadelerini kullandı.

BarBunn Restoran’da düzenlenen kahvaltılı etkinliğe, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhanım  Boz,CHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Oymak, DEVA Partisi İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç, ADD Fethiye Şube Başkanı Nursel Türetken, Baro Fethiye Temsilcisi Tolga Yuluk, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Keramettin Yılmaz, Gelecek Partisi İl Başkanı Selahaddin Kayaman ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte İzmir Marşı” hep bir ağızdan söylenirken Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi üyeleri Türk bayrakları açarak kahvaltı etkinliğine renk kattılar. Etkinlikte Türk Kadınlar Birliği Fethiye eski başkanları Eda Koylu, Işık Taban, Emine Soydemir ile en eski üyelerden Nebile Çaçaron, Gülgün Akkaya ve Nurten Özek’e şube başkanı Candan Özdemir ve üyeler tarafından  fincan takımları hediye edilirken, başkan Candan Özdemir’e de üyelerden Miray Soydemir tarafından bir buket teşekkür çiçeği sunuldu.  Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir, “Pandemi nedeni ile 2 yıldır bir araya gelememiştik. Yeni başkan ve yeni yönetimimizle birlikte tüm üyelerimiz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk” dedi.

“Güzel Projeler Üreteciğiz”

Özdemir, “İlerleyen günlerde etkinliklerimiz devam edecek. Yine hep beraber bir akşam yemeğinde buluşmayı planlıyoruz. Kısa zamanda çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türk Kadınlar Fethiye Şubesi olarak öğrencilere burs veriyoruz. Ayriyeten ihtiyacı olanlara yardım ediyoruz. Elimizden gelen tüm desteği gösteriyoruz” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir