Fethiyesporda Galibiyet Sevinci

Fethiyesporda Galibiyet Sevinci

3’üncü Lig 3’üncü Grupta  hafta içi mesaisinde deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, kendi evinde ligde yenilgi yüzü ve kalesinde gol görmeyen Gümüşhanesporu 4-2 yenerek  puanını 19’a yükselten Fethiyespor, ligde fırtına gibi esmeyi sürdürüyor. Lacivert Beyazlılar, 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 19 puana yükselirken bu sezon 26 golle liglerin en çok gol atan tek takımı olarak da dikkat çekiyor. FethiyesporunGümüşhanesporu 4-2 mağlup etmesinin ardından Apaçi Taraftar topluluğu yine futbolcuları alkış yağmuruna tutarken, tesisler önünde toplanıp başkan Esat Bakırcı ve Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’i çağırıp, “Şampiyon Yap Bizi, Ateşlerde Yak Bizi”, “İmparataor Dinçel” şeklinde tezahüratlarda bulundular.Maç sonunda yapılan açıklamalarda  Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Henüz yolun başındayız” derken, Teknik Direktör Selahattin Dinçel de, “Galibiyetleri sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, grubunda galibiyet serisini sürdürüyor. Lacivert Beyazlılar hafta içi mesaisinde Orduspor 1967 ile 1-1 berabere kalırken, galibiyeti de son anda kaçırmıştı. Evinde ligin yenilmeyen ve hiç gol yemeyen takımı Gümüşhanesporu Ali han’ın 2, Nurettin ve Talha’nın golleri ile 4-2  yenerek, fırtına gibi esen Fethiyespor da maç sonrası taraftarlara koşan Lacivert Beyazlı futbolcular, büyük bir galibiyet coşkusu yaşadı. Maçtan sonra Apaçi Taraftar Topluluğu ve kapalı tribündeki taraftarlarını selamlayan Nurettin ve Ali Han’ın üçlük çekerek “Şampiyon Fethiyespor” tezahüratları coşkuyu büyüttü. Fethiyesporlu Nurettin Çakır, attığı gollerle grupta 9 golle zirveye yerleşirken,26 golle  takımı da liglerin en çok gol atan takımı durumuna geçti. Ali Han Tuncel ise 8 golle 2’nci sırada yer alırken, 2’şer golle de Serhan Yılmaz ve Talha Mayhoş takımlarının galibiyetlerin de pay sahibi oldular. Apaçi Taraftar Topluluğu Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’e “İmparator Dinçel” tezahüratlarında bulunurken, Başkan Esat Bakırcı’ya da “En Büyük Başkan Bizim Başkan” şeklinde tezahüratta bulundular. Maç sonrası adeta futbolcu, taraftar ve yöneticilerin sevgi yumağı oluşturduğu Fethiye Şehir Stadında “Şampiyonluk” sesleri yükseltildi.

“Çok Mutluyuz”

Gümüşhanespor karşısında oynanan futbol sonucu alınan galibiyet karşısında futbolcuları ve teknik kadroyu tebrik eden Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, “Çok önemli 3 puan aldığımız için mutluyuz. Henüz daha yolun başındayız. Bu hafta Ceyhanspor deplasmanına gideceğiz. İnşallah oradan da puan yada puanlarla döneriz” dedi.

“12’ni Adamla Bütünleştik”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Maç öncesi gol yemeyen ve mağlubiyet görmemiş bir Gümüşhanespor maçı vardı kağıt üzerinde. Geride kalan 7  hafta itibariyle iyi durumdalardı. Ama 12’inci adamla bütünleşen ve iç sahasında çok iyi mücadele eden bir Fethiyespor da var ortada. Biz istediğimiz sonucu aldık. Kesinlikle galibiyet çok önemli. Penaltı konusunda da hakemin kararları doğru. Bu konuda futbolcularım önümüzdeki haftalarda daha dikkatli olacaklardır. Başta da dediğimi gibi galip gelmek için sahaya çıktık, çok iyi mücadele ettik ve zafere ulaştık. İnşallah önümüzdeki haftalarda da bu galibiyetleri sürdüreceğiz” dedi.

“Galibiyetle Dönmek İstiyoruz”

Cumartesi günü deplasmanda Ceyhanspor ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Ceyhanspor hafta içi Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması yapacak ve ondan sonra Cumartesi günü  bizle karşılaşacak. Biz bu gün dinleneceğiz ve ardından da hemen Ceyhanspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah oradan da galibiyetle döneceğiz” ifadelerinde bulundu.

“Galibiyet Mutlu Etti”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Orduspor maçından puanla dönmüştük. İçeride Gümüşhanesporu da farklı yendik. Galibiyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Futbolcularımızın  moral ve motivasyonu çok güzel. Taraftarlarımızın da desteği ile lig sonuna kadar, iyi sonuçlar alacağız. İnşallah o sene bu sene” ifadelerini kullandı.

“Kimse Tutamayacak”

Fethiyesporun birlik ve beraberliğinin en yüksek seviyede olduğunu hatırlatan yönetim kurulu üyesi Nurkaya Gündoğdu da, “Liderliğimizi sürdürdük. Futbolcularımız, formlarını bu şekilde koruduğu müddet, galibiyetler serisi devam edecek. Futbolcularımızı ve Teknik Kadromuzu kutluyorum” dedi.

“İstediğimizi Aldık”

Fethiyesporun golcü futbolcusu Nurettin Çakır, “Maç öncesi arkadaşlarımız ile birlikte bu maçı kazanmak için sahaya çıktık. İstediğimiz aldık. Çok mutluyuz. Mağlubiyet görmemiş ve hiç gol yememiş bir takım karşısında aldığımız farklı mağlubiyet bizim için çok önemli değere sahip. Bu maç geride kaldı ve önümüzdeki maçlara kenetleneceğiz” diye konuştu.

Gümüşhanespor maçında attığı golle ligde bu sezon toplam gol sayısını 9’a çıkaran Çakır, “Elbette gol atmam benim için sevindirici ve gurur verici. Ama önemli olan benim gol atmamadan ziyade takımımın galip gelmesidir. Bunun yanı sıra attığım gollerde de arkadaşlarımın çok büyük katkısı var. Biz bir takım ruhu oluşturduk ve inşallah bu durum bu şekilde sezon sonuna kadar devam eder”  şeklinde konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir