Nursel Özdemir Kurumları & Style AndBeautyLounge İşbirliği

Nursel Özdemir Kurumları & Style AndBeautyLounge İşbirliği

Nursel Özdemir Kurumları Fethiye’nin en büyük güzellik merkezlerinden olan Style AndBeautyLounge sahibi Sibel Kurt ile İşbirliği yaparak Protokol imzaladı. Nursel Özdemir personellerine ve velilerine %20 indirim uygulayacaklarını açıkladı. Hem velilerini hem de personellerini motive ederek kendilerine yapılan bu ayrıcalıktan faydalanmaları için imkan sağladı.

İşletme Sahibi Sibel Kurt : Bölgenin en başarılı özel eğitim merkezi olan Nursel Özdemir Kurumları ile işbirliği yaparak bizlerde dezavantajlı bireyleri biraz olsun motive etmek onlara destek olmak istedik. Ayrıca Kurumda çalışan, bu kutsal görevi başarıyla yerine getiren personellerinde kendilerini daha iyi hissetmeleri için böyle bir hizmet vermek istedik. İşletmemizde özellikle bir kadının ihtiyacı olan her şey mevcut tüm velileri ve personelleri bekliyoruz. ‘’ Dedi.

Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar: Bizler daha önce farklı işletmelerle işbirliği yaptık. Amacımız bizler için çok kıymetli olan velilerimize destek olabilmek. Biz her zaman farklı olanın, faydalı olabileceğini düşündüğümüz işler yapmaya çalıştık. Bundan sonra da buna devam edeceğiz. Bize böyle bir imkan sağlayan daha önce açılışında ziyaret ettiğimiz Sibel Kurt ve ekibi sonrasında iade-i ziyaret yaparak bizi onurlandırdılar.Aynı zamanda Sibel Hanımın eşi Cenk Bey’de uzun yıllardır tanıdığımız emekçi esnaflarımızdan. Sibel Kurt ve ekibine bizler için yaptıkları ayrıcalık için teşekkür ediyoruz.

Sonrasında karşılıklı işbirliği Protokolü imzalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir