AK Partiden Keşkek Etkinliği

AK Partiden Keşkek Etkinliği

AK Parti Fethiye İlçe yönetimi tarafından  parti binası önünde keşkek ikramında bulunuldu. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, bu tür programları periyodik aralıklarla yaptıklarını kaydederek “Teşkilat olarak etkinliklerimizi geleneksel hale getireceğiz” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetimi birlik ve beraberliğin pekişmesi adına parti binası önünde keşkek etkinliği düzenledi. Partili partisiz katılımın yoğun olduğu etkinliğe Kaymakam Eyüp Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, MHP İlçe Başkanı Osman Cura, MHP’li Fethiye Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çay,  Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve mahalle muhtarları, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayları Kamil Mutlu Demirtaş ve Tezcan Göktepe de katıldı.

Düzenlenen etkinlikte birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Partimizi yeni binamıza taşıdıktan sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ara ara parti binamız önünde etkinlikler yapma kararı almıştık. Bu kararlar doğrultusunda bugünde halkımıza ve partililerimize aşure ikramında bulunduk. Aşuremiz Bin 500 kişilik idi. İlgi yoğundu ve tez zamanda ikramımız bitti de. Katılım sağlayan partili partisiz herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür etkinliklerimizi geleneksel hale getireceğiz” dedi.  Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir