Göktepe’den İYİ Partiye Ziyaret

Göktepe’den İYİ Partiye Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe (İksirci Tezcan) İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetimini ziyaret etti.  Ziyarette başkan Çoban ve yönetiminden destek isteyen  Başkan Adayı Göktepe, “Saha çalışmalarımızda esnafımıza tutamayacağımız hiçbir sözü vermiyoruz. Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız projeler yapılabilecek ve esnafımızın sorunlarını giderecek projelerdir” dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, yaklaşan oda seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken, bir taraftan üye ziyaretlerini bir taraftan da çeşitli ziyaretlerle gününü dolu dolu geçiriyor.

Başkan Adayı Göktepe son olarak da beraberinde ekip arkadaşları ile birlikte İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetimini ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette projelerini aktaran Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Yaklaşan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın kongresi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bir taraftan üyelerimize yönelik çalışmalarımız devam ederken, bir taraftan da ilçemizdeki resmi daire amirlerine siyasi parti teşkilatlarına  STK’lara yönelik ziyaretlerimiz oluyor. Bu kapsamda bugünde İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanımız Ali Fatih Çoban ve yönetimini ziyaret ettik.Herkesten olduğu gibi onlardan da destek istedik” ifadelerinde bulundu.

“Yerine Getiremeyeceğimiz Vaatlerde Bulunmuyoruz”

Saha çalışmalarının da oldukça başarılı ve verimli geçtiğini ifade eden Göktepe, “Şuanda  üç aday arkadaş aday olduk ve saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aday fazla olunca dolayısı ile herkes proje üretiyor ve üyelere sunuyor. Ortada sanki bir yerel seçim veya genel seçim varmış gibi bir hava giriyor. Fethiyede öyle bir hava var. Ben ve ekibim projelerimizin vaadinde bulunurken, yapabileceklerimiz konusunda vaatte bulunuyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyorum. Biz başta da söylediğimiz gibi değişimin adresiyiz. Üyelerimiz bize teveccüh gösterdiği taktirde kazanan biz değil Fethiye esnafımız olacaktır“ dedi.

“Esnaf Sahipsiz ve Mutsuz”

Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve ekibine çıkmış oldukları yolda başarılar dileyen İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ise, “Ocak 2022 yılında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerine sayılı günler kaldı. Vakit gitgide daralıyor. Herkesin bildiği üzere esnaf kan ağlıyor. Açık açık zor durumda. Zaten ülkemizde ekonomi son beş yıldır ciddi derecede sallantı içerisinde. Bunun yanında bir de Covid belası yakamızı tuttu. Pandemi sürecinde en fazla zarar gören grup esnaflarımızdır. Bu manada odalara yetki ve etken anlamda çok büyük görevler düşüyor. Ben bu sözlerimi İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban olarak değil, Çoban Tarım Ali Fatih Çoban olarak söylüyorum. Esnafımız sahipsiz, Esnafımız zor durumda” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir