İYİ Partili Çoban “İktidara Yürüyoruz”

İYİ Partili Çoban “İktidara Yürüyoruz”

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ülke genelinde yapılan tüm anket sonucunda  İYİ Parti’nin iktidara koştuğunu belirterek, “ Hem yerelde, hem de genelde İYİ Parti zafere koşuyor. Fethiye’miz de geçmiş 20 yıl başarıyla belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın da partimize katılması muhakkak çok güzel bir durum. Saatcı başkanımızın da başarımıza başarı katacağına inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Muğla İl Kongresine gazetemiz muhabirine değerlendiren İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, İYİ Partinin şahlanışta olduğunun göstergesinin kongreye gerçekleşen yoğun katılımın ve gözlerdeki başarı ışığının olduğunu ifade etti.

Kongrede başkanlığa seçilen İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve ekibini tebrik eden Çoban, “İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Geçtiğimiz hafta sonu İYİ Parti Muğla İl Kongremizi yoğun katılım ile birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Partimizin Muğla İl Başkanlığına seçimle tekrar Davut Cumhur Akmeşe seçildi. Oldukça coşkulu ve zafer atmosferinde bir seçim gerçekleşti. Ülkemizin hangi şehrine gidersek gidelim, her yerde  İYİ Partiye çok fazla ilgi ve alaka var. Vatandaşın elini sıkan, derdini dinleyen ve vatandaşa tek tek dokunarak vatandaş odaklı İYİ Partimiz her geçen gün oylarını katlıyor. Ülkemizdeki bu kötü yönetimin sonucunda, sandık vatandaşın ne zaman önüne koyulursa  AK Parti büyük bir hezimete uğrayacaktır.  Yani AK Parti eriyor ve yerine İYİ Parti geliyor” dedi.

“Behçet Başkan Başarımıza Başarı Katacaktır”

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti takılan ve İYİ Partiye geri dönen  Fethiye Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Behçet Saatcı hakkında da değerlendirmede bulunan İYİ Partili Çoban, “1999-2019 yılları arasında İlçemiz Fethiye’ye 20 yıl boyunca çok başarılı bir şekilde hizmetkarlık yapan geçmiş dönem belediye başkanımız Behçet Saatcı da partimize katıldı. Behçet Saatcı’nın zaten genel başkan yardımcımız ve İYİ Parti Muğla Milletvekilimiz Prof. Dr. Metin Ergun ile yol arkadaşlığından öte, geçmişe yönelik bir dostluk bağı var idi.  Biz artık geçmişe bakmıyoruz. Önümüze bakarak çok çalışacak ve zafere koşacağız. Partimizin tüm fertlerinin ve bizim omuzlarımızda çok büyük bir yük var. Bu yükü de paylaşacağız.  Yapılan anket sonuçları da İYİ Partinin oy oranını yüzde 19’larda ve 20’lerde gösteriyor. Demokrasinin ortadan kalktığı, hukuk mekanizmasının  tam anlamıyla ilemediği, vatandaşın çok büyük geçim sıkıntısı yaşadığı dönemde İYİ Parti politikaları ile gümbür gümbür geliyor. İYİ Parti sadece eleştiri boyutunda değil, çözüm yollarını açıklayarak iktidara koşuyor. Umudumuz ve liderimiz Genel Başkanımız Meral Akşener’in emrinde bizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz inanıyoruz ve anket çalışmaları sonucunda da görüyoruz ki ilk seçimde İYİ Parti iktidara gelecek ve halkımızı bu çıkmazdan kurtaracaktır” ifadelerinde bulundu. Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir