3. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

  1. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Yurt Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları Sendikası, 3. olağan genel kurulunu birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Büyük bir heyecanla el ele, gönül gönüle hep beraber gerçekleştirilen genel kurulda, genel merkez yönetimi üyeleri nezdinde Genel Başkan İrfan Yiğit ve ekibi güven tazeledi. Genel Başkan İrfan Yiğit, “Bizleri bu şerefli göreve tekrar layık gören tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanı delege ve üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulda tekrar Yurt-Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen; Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Sayın Ahmet Eyüpoğlu açıklamasında, “8 yıldan bu yana tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarım gibi bende mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum, usanmadan, bıkmadan büyük bir azim ve kararlılıkla elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak; Yurt-Sağlık Sendikamızın onurlu temsiliyetine bir nebzede olsa katkı sağlamış olmanın haklı onur ve gururunu yaşıyorum” dedi.

Açıklamasını sürdüren Eyüpoğlu, “Bu kutlu yolda; 2014 yılından bu yana beraber yol yürüdüğüm; Yurt-Sağlık Sendikamızın güzel yürekli Genel Başkanı Sayın İrfan Yiğit başkanımızın yönetiminde tekrar görev almak benim için büyük bir onur ve gurur vesilesidir. Bizler bu kutlu yolun yılmaz bekçileri ve Yurt-Sağlık Sendikamızın hizmette gülen yüzüyüz.

Bu hizmet anlayışı içerisinde Yurt-Sağlık Sendikamıza gönül vermiş tüm yönetici ve üyelerimizin yanı sıra, onurlu temsiliyetimizi benimseyen tüm sağlık çalışanlarımızın birlikteliğinde, vakit birlik olma vaktidir… Yurt Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası olarak, tüm Kamu Çalışanlarımızın yani sıra Sağlık Çalışanlarımızın Kanuni, idari, hukuki ve Özlük hakları doğrultusunda var gücümüzle Kamu Çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir