Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarı Göcek’te Başladı

Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarı Göcek’te Başladı

Bu yıl 5. gerçekleştirilen ve 3 yıldır Göcek Mahallesi’nde yapılan Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları fuarı törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Marmaris Fuarcılık tarafından organize edilen, Fuara önceki dönem Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Fethiye Belediyesi Başkan vekili Taner Boz ve Belediye Başkan yardımcısı Oğuz Bolleli, Fethiye Belediye Meclis Üyesi Fatih Ugan, Göcek Liman Başkanı Mehmet Uyar ile sivil toplum kuruluşları başkanlarının katıldığı fuar 30 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek. 30 civarında firmanın katıldığı ve Göcek Kapalı Pazaryeri’ndeki açılan Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarı’nda konuşan Marmaris Fuarcılık sahibi Volkan Gülcan; pandemiyi göz önünde bulundurarak fuarı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Gülcan, “Fethiye’nin çeşitli bölgelerinden katılımlarıyla fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Katılım sağlayarak bizlerle olan firmalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Pandemi nedeniyle tüm önlemlerimizi alarak bu fuarı yapıyoruz. Ziyaretçilerimizin pandemi koşullarını göz önünde bulundurarak maskelerini kullanmalarını istiyoruz.” dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Kemal Hıra da; “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür fuarlara desteğimizi sürdüreceğiz. Bu süreçte de fuarın gerçekleştirilmesi için elimizden geleni yaptı. Bölgemize katkısının fazlasıyla olacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu. Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ise “pandemi nedeniyle zor koşullarda gerçekleştirilen bu fuar için Marmaris Fuarcılığa teşekkür ediyorum. Fuarın düzenli olarak yapılmasını uzun yıllar sürdürülmesi temennimiz.” dedi.

Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarına katılan ve tören de yaptığı konuşmada fuarların bölge için önemine dikkat çeken, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise;” bu yıl 5.si yapılan bu fuar 3 yıldır Göcek’te gerçekleştiriliyor. Göcek Türkiye’nin gözbebeği bir turizm destinasyon merkezi, pandemi şartlarında bu fuarın gerçekleştirilmesinden ayrıca mutlu olduk. Göcek ve civarındaki deniz üssündeki hareketlilik kadar karada bunun yansıması olursa ekonomik anlamda sağlayacağı katkı çok büyük olur.”ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirilirken, törene katılan konuklar standları tek tek ziyaret ederek, firmalardan bilgi aldı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir