Fethiye’de Üniversite Öğrencileri SİBERAY Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Fethiye’de Üniversite Öğrencileri SİBERAY Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube, Terörle Mücadele ve SİBER Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethiye’de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek, SİBERAY Projesi ve çeşitli suçlar konusunda bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube, Terörle Mücadele ve SİBER Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, SİBERAY Projesi kapsamında Muğla’nın 13 ilçesinde gençlerle ve öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli suçlar konusunda bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Meslek Yüksekokulu’nda stant açan ekipler, burada SİBERAY Projesi çerçevesinde, “Siber Suçların Gerçekleşmeden Engellenmesi”, “Karşılaşılan Maddi ve Manevi Zararların En Aza İndirgenmesi”, “Farkındalık ve Bilinçlendirme Faaliyetleri” kapsamında bilgi verdi.

Broşürlü ve anlatımlı bilgilendirmelerde; siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, siber güvenlik, güvenli internet, sosyal medyanın hayatımıza etkisi ve diğer konu başlıklarında uyarılar yapıldı.

Etkinlikte, bilgilendirmeleri ilgiyle takip eden üniversite öğrencilerinin soruları da yanıtlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir