Amatörler Nihayet Başladı

 

Amatörler Nihayet Başladı

Muğla 1.Amatör küme C grubu karşılaşmalarında Karaçulha Spor ve Günlükbaşıspor ilk hafta karşılaşmalarını farklı kazandı.

Pandemi boyunca yaklaşık iki yıldır yeşil sahalara inemeyen amatörler Fethiye’de de sahaya indi.Taraftarlarının destek verdiği takımlar oldukça güzel mücadele ortaya koydular.Muğla 1.amatör küme C grubunun iddialı takımlarından Karaçulha Spor kendi sahasında ağırladığı Köyceğiz Belediyesporu her iki yarıda attığı gollerle 3-0 yendi.Ev sahibi Karaçulha Spor sahaya Ahmet Can,Hasan,Tolga,Ümit,Ramazan,Zafer,Ege,Halil,Ali Yavuz,Bekir ve Berke 11’i ile çıktı.33.dakikada Ali Yavuz’un attığı golle öne geçen Karaçulha Spor 65.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Mehmet Boyacı’nın 80.dakikada da Zaferin attığı gollerle Köyceğiz Belediyespor’u 3-0 yenmeyi başardı.Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve futbolcular ilk maçı 3-0 kazanmanın coşkusunu yaşadılar.Fethiyede sentetik sahada oynanan karşılaşmada da grubun güçlü takımlarından GünlükbaşısporÇamköysporu 3-1 yenmeyi başardı.ÇamköysporŞevki Alagöz’ün golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı;ancakGünlükbaşısporDoğal Uçkun,EvrimCeğir,Onur Çamlıbel’in attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazandı.Günlükbaşıspor Başkanı Timur Budak ve futbolcular,taraftarlar maçtan sonra galibiyeti büyük bir coşku ile kutladılar.Aynı sahada oynanan Yeni Mahallespor Fethiye Gençlikspor hareketleri karşılaşması 1-1 tamamlandı.Oldukça çekişmeli ve başabaş geçen mücadelede Yeni Mahallesporun golünü Gökçe Kalburcu atarken Fethiye Gençlikspor Hareketleri takımının golünü Barış kaydetti. Yeni Mahalle taraftarları sahaya kaybettikleri Hüseyin Güner’in fotoğrafını asarak, “Seni Unutmayacağız” ifadelerini kullandılar.

Muğla 1.Amatör küme C grubundaKaraçulhaspor ve Günlükbaşısporilk sıraları paylaşırken Yeşil Üzümlü Köyceğiz Sportif karşılaşması Köyceğiz de oynandı. Üzümlüspor, deplasmanda rakibini 4-3 yenmeyi başardı. Ve Üzümlüspor ilk hafta üst sıralarda yer aldı. Öte yandan U 19 Ligi’nde ise FethiyesporU19 takımı Karşıyaka’ya 2-1 mağlup oldu.Bölgesel gelişim ligi 1.hafta mücadelesinde sahasında Karşıyaka’ya 2-1 yenilen Fethiyesporungolünü Mehmet Hamdi Nazlı kaydetti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir