FethiyesporTepecik Engelini de Aştı

FethiyesporTepecik Engelini de Aştı

TFF 3. Lig 3. Grup 10. Hafta karşılaşmalarında lider Fethiyespor kendi sahasında Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. ile karşılaştı. Fethiyespor, Talha ve Serhan’ın attığı gollerle sahadan 2-1  galip ayrılırken puanını 25’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.  Konuk takım Büyükçekmece Tepeciksporungoü ise Yasin’in ayağından geldi.

Lider Fethiyespor ligin 10’uncu haftasında kendi seyircisi önünde İzmir ekibi Büyükçekmece TepciksporA.Ş’yi konuk etti. Ara ara sağanak yağış altında oynanan müsabakayı Hakem Abdülbaki Ayyıldız yönetirken, yardımcılıklarını ise Şefik Öner ve Alp Osman Karaosmanoğlu yaptı.

Yaklaşık Bin futbolseverin ve Apaçi Taraftar grubunun izlediği müsabakayı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’de izledi.

Temsilcimiz Lacivert Beyazlı ekipte sakat Kadir Kurt ve kart cezalısı Nurettin Çakır kadroda yer almazken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Ahmet Altın, Erdinç Karakaş, Soner Birinci,Ali Han Tunçer, Ümit Deniz, Serhan Yılmaz, Talha Mayhoş, Özgür Çelik, Serhat Mutlu, Berkin Taşkın ve Onur Öztongailk on biri ile sahaya çıktı. Konuk takım Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş ise Teknik Direktör Enver Şen yönetiminde Taylan Arman, Furkan Kopuz, Serdar Berkay Ceylan, İsmail Baran Karakoç,Erçağ Evirgen, Orhan Evci, Muhammet Yılmaz,MuharremDakes,Alperen Mehmet Çaylak, Ahmet Demir ve Ahmet Can Özer ilk on biri ile sahaya çıktı.

Dakika 39 Fethiyesporlu Ali Han Tuncer ceza sahası önünde topa sert vurdu. Top kaleci Taylan’dan geri döndü. Tekrar topa sahip olan Ali Han Tunçer ceza sahası içindeki takım arkadaşı Talha Mayhoş’a verdi.  Topu sert bir şekilde kaleye atan Talhanın vuruşunda, top rakip futbolcuların arasından filelerle buluştu. 1-0

Dakika 55 Büyükçekmece TepeciksporluErçağ Evirgen’in kullandığı korner vuruşunda top ceza alanında boşta kaldı. Oyuna yeni giren Yasin topuğu ile topa vurdu ve top ağlara takıldı. 1-1

Dakika 64 Sağ taraftan ceza alanına yaklaşan Talha Mayhoş, topu Serhan’a aktardı. Topla buluşan Serhan, ceza sahası yayının dışından yaklaşık 20 metreden topa sert vurdu. Top kaleci Talan’ı geçerek ağlarla buluştu. 2-1

Dakika 66 Talha’nın ortaladığı topa Ali Han iyi yükselerek kafayı vurdu. Top direğin hemen üzerinden dışarı çıktı.

Dakika 72 Fethiyesporun golcü futbolcusu Ali Han Tunçer,  topu soldan ilerleterek ortaladı. Topa iyi yükselerek kafayla vuran Serhan Yılmaz’ın kaleye gönderdiği top kaleci Taylan’ın elinde kaldı.

Dakika 85 Kaleci Ahmet’in degajında topla buluşan Ali Han Tunçer, ceza alanına topu sürerek yaklaştı. Müsait pozisyonda Burak’a  verdi. Burak kaelci ile karşı karşıya kaldığı anda topa vurdu. Kaleci Taylan topun ağlarla buluşmasına engel oldu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir