Fethiye’de Galibiyet Coşkusu

Fethiye’de Galibiyet Coşkusu

  1. Lig 3. Grupta ilk hafta yenilgisinin ardından puan serisini sürdüren Fethiyespor, 10 maçta 25 puan toplayarak liderliğini sürdürdü. Lacivert Beyazlılar Büyükçekmece Tepeciksporu da Talha ve Selhan’ın golleri ile 2-1 yenerek yeni bir galibiyet serisini daha sürdürdü. Maçın ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile birlikte saha ortasında toplanan futbolcular, Fethiye Çiftetellisi oynadı. Galibiyetin sevincini kaptan Serdar Ümit Deniz ile Talha Mayhoş karşılıklı çiftettelli oynarken, arkadaşları da alkışla eşlik etti. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Şampiyon olacağız. Ancak daha çok erken ve rehavete kapılmayacağız” dedi. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel de, “Zor bir maçtı, fakat kazanmasını bildik” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, grubunda içeride ve dışarıda kazanmaya devam ediyor. Lacivert Beyazlılar, Büyükçekmece Tepeciksporu da 2-1 yenerek yeni bir seriyi daha sürdürdü. İlk hafta Kırıkkale Büyük Anadoluspor yenilgisinin ardından, 1  beraberlik ve 8 galibiyet alan Fethiyespor da taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. 2-1’lik galibiyetin ardından 2 Bine yakın taraftarla 3 puanı kutlayan Fethiyesporlu futbolcular, saha ortasında Fethiye Çiftetellisi oynadı. Kaptan Serdar ve Talha çiftetelli oynarken, arkadaşları ve teknik kadro da alkış tuttu. Tribünler,”İmparator Dinçel” şeklinde tezahüratlarda bulunurken, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yöneticilerde futbolcuları ayakta alkışladı. Bu arada Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’in eşi ve iki çocuğu da maçı tribünden izledi. Fethiyesporun kart cezalısı oyuncusu Nurettin Çakır ve sakat oyuncusu Kadir Kurt da maçı tribünden izleyen futbolculardı.

KarbelKaraköprüBelediyespor maçı öncesi gelen bu galibiyet, en yakın rakibi Esenler Erokspor ile puan farkını 5’e çıkarırken, Başkan Esat Bakırcı ilk kez, şampiyon kelimesini kullanıp, henüz önümüzde uzun bir maraton var. Rehavet yok” açıklamasında bulundu.

“Uzun Bir Maç Maratonu Var”

Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. karşısında alınan 3 puan sonucu futbolcularını tebrik eden Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, “Zor bir müsabakaydı. 3 puan almamız gereken bir maçtı. Ve nitekim de aldık. Oyuncularımı ve teknik kadromuzu kutluyorum. Özellikle 12’nci adam taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün bizleri canla başla desteklediler. Ama daha önümüzde uzun bir maç maratonu var. Kesinlikle rehavete kapılmayacağız. İnanıyorum ki bu takımı lig sonunda şampiyonluğa götüreceğiz” dedi.

“Zorlandık Ama Yendik”

Beraberinde eşi ve çocuklarıyla maç sonrası galibiyet sevinci yaşayan, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin  Dinçel, “Her zaman olduğu gibi sahaya kazanmak için çıktık ve kazandık. Rakibimiz oldukça iyi oynayan tehlikeli bir takım idi. Ligin son sıralarında olmasına rağmen, oyunları ile ligi alt üst edebilecek bir takımdı. Oyuncularım sahada her zaman olduğu gibi güzel bir oyun sergilediler. Zorlandık ama üç puanı almasını bildik” diye konuştu.

“Taraftarlarımıza Teşekkürler”

Fethiyespor taraftarının her geçen gün saha kenarında daha da arttığına değinen Dinçel, “Bugün diğer maçlara oranla hücum pozisyonlarında ve gol yollarında çok etkili olamadık. Kart cezalısı Nurettin Çakır’ın yokluğunu elbette hissettik. Ama bu takımdaki her oyuncu, maç kazandırabilecek düzeyde oyuncular. Çocuklar bugün ellerinden geleni yaptılar ve üç puanı hanemize yazdırttılar. Galibiyetteki en büyük erkimiz elbette tribünlerde 90 dakika bizlere destek veren 12’nci adam olan taraftarlarımızdı. Her geçen gün sayıları kat be kat artıyor. Bugünde lig başından bu yana en kalabalık taraftarımızın önünde mücadele ettik. Bu sayının da daha da artacağını düşünüyorum. Takım olarak, Fethiyespor camiası olarak ve koskoca Fethiye şehri halkı olarak daha da kenetlenecek ve inşallah kupayı da Fethiye’ye getireceğiz” dedi.

“Hafta Sonu Zor Bir Maçımız Var”

Hafta sonu zorlu bir deplasman maçı olduğunu belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Önümüzdeki hafta Pazar günü Şanlıurfa deplasmanında ligin güçlü ekiplerinden KarbelKaraköprüBelediyespor ile karşılaşacağız. Oldukça zor bir karşılaşma olacak. İnşallah bu maçtan da galip gelerek çok istediğimiz 3 puanla birlikte Fethiye’mize dönmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

“12’nci Adamlar Her Geçen Gün Artıyor”

Turizm sezonunun kapanmasıyla birlikte taraftarların tribünde her geçen gün arttığını belirten Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise, “Alınan 3 puanla birlikte liderliğimizi sürdürüyoruz. Ve en yakın rakibimizle de aramızdaki puan farkını koruyoruz. Sahada oyuncularımız güzel bir mücadele sergilediler. Kesinlikle rehavete kapılmayacağız. Önümüzdeki hafta zorlu bir Şanlı Urfa deplasmanı var. İnşallah bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir