Başkan Durak; “Hala Takımı Oluşturamadık”

Başkan Durak; “Hala Takımı Oluşturamadık”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 5. hafta karşılaşmasında evinde Mamak Belediyespor’a 70-77 kaybederken Başkan İzzet Durak hala bir takım oluşturamadıklarını ifade etti.

Türkiye Basketbol Liginde oynadığı 5 maçta sadece bir galibiyet alan Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, yenilgilerin önüne geçmek için çaba sarf ediyor. Oynadığı karşılaşmalarda özellikle son saniyelerde gelen basketlerle kaybeden Fethiye Belediyespor’da yeni transfer William Daniels, oynadığı ilk maçta Ankara Mamak Belediyespor karşısında 30 sayı atarak, en skorer oyuncu olarak takıma yararlı olacağını gösterdi. Son saniyelerde gelen basketlerle mağlup olduklarını ifade eden Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı İzzet Durak, “Bugünde gördüğünüz gibi önde götürdüğümüz maçı son anlarda kaybettik. Çok konuşulacak bir durum yok. Yeni yabancı oyuncumuz bugün 30 sayı attı. Bir tarafı düzeltiyoruz, bir taraf bozuluyor. Kısa oyuncumuzu gönderdik. Rembırtı’ nın sözleşmesini fes ettik. 3 gündür yeni oyuncumuz ABD’li Antino Jackson için uçak bulamadık. Bu maçta da hala takım oluşturamadık. Ama en kısa sürede kazanmaya başlayacağız. Yeni oyuncumuz ile birlikte takım olacağız. Endişe edilecek bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı ilk hafta kendi evinde Kocaeli Basket’e 72-74, 2. Hafta deplasmanda Manisa BŞB’ye 83-80 yenildikten sonra 3. Hafta evinde Finalspor’u 84-75 mağlup ederken, 4. Hafta Antalya Güneşi’ne deplasmanda 80-78 kaybetti. 5. Haftada ise evinde Ankara Mamak Belediyespor’a 70-77 kaybetti.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir