Fethiyesporda Zorlu Deplasman Hazırlığı

Fethiyesporda Zorlu Deplasman Hazırlığı

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, Şanlıurfa deplasmanındaKarbelKaraköprüspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde sürdüren Fethiyespor’da cezası biten Nurettin Çakır kadroda yer alırken; kart cezalı duruma düşen Soner Birinci kadroda yer alamayacak. Sakatlıktan çıkan Kadir Kurt takımla antrenmanlara başlarken, Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Büyükçekmece Tepecikspor maçında öne çıkan futbolcular Talha Mayhoş, Serhan Yılmaz ve Erdinç Karakaş’ı ödüllendirip, hediyelerini antrenman sonunda sundu. Teknik Direktör Selahattin Dinçel, “Bu hafta önemli bir deplasmana gideceğiz. Amacımız 3 puanla dönmek” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor 10 maçta topladığı 25 puanla gurubunda liderliğini devam ettirirken; en yakın rakibi Esenler Erokspor ile 5 puanlık farkı korudu. Yeni bir seriyi daha gerçekleştiren Fethiyespor, deplasmanda karşılaşacağı 16 puanla ligde 6. Sıradaki KaraköprüBelediyespor maçı için hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde toplantı yapan futbolcular, bu hafta kazanmak için yine yoğun tempoda çalışacaklarını ifade ettiler. Teknik Direktör Selahattin Dinçel’e 3 puan sözü verdiler.

Fethiyespor’da cezası biten Nurettin Çakır kadroda yer alırken; kart cezalı duruma düşen Soner Birinci kadroda yer alamayacak. Sakatlıktan çıkan Kadir Kurt takımla antrenmanlara başlarken, Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Büyükçekmece Tepecikspor maçında öne çıkan futbolcular Talha Mayhoş, Serhan Yılmaz ve Erdinç Karakaş’ı ödüllendirip, hediyelerini antrenman sonunda sundu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel yönetiminde kondisyon ağırlıklı çalışma yapan lacivert beyazlı futbolcular, oldukça hırslı gözüktü. Kalecilerin özel olarak çalıştırıldığı bu antrenmanda, Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, penaltı çalışmasıyla duran toplarda savunma ve adam paylaşımı üzerine detaylı bir uygulama da gerçekleştirdi.

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Zor bir deplasmana gideceğiz. Her zaman maç maç ligin sonuna ulaşacağız. Takımda moral,  motivasyon ve arkadaşlık üst seviyede. Sadece Soner’in kart cezası bulunuyor. Deplasmanda seriyi devam ettirmek tek arzumuz” dedi.

Fethiyespor futbolcusu Talha Mayhoş da “Geçen maç geride kaldı. Önemli bir deplasmana çıkacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Başararak geleceğiz. Seri galibiyetlerimizi bu deplasmanda da devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir