Seydikemer Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediye Meclisi Kasım ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleştirildi.

Seydikemer Belediye Meclisi Kasım ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün başkanlığında belediye hizmet binasında yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından 2021 Yılı Ekim Ayı olağan meclis toplantısı ve 13.10.2021 tarihinde yapılan 2021 Yılı Ekim Ayı olağan meclis toplantısı 2. Oturuma ait karar özetleri okunup meclis üyelerine dağıtıldı. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy’un kâtip üyeliğini yaptığı toplantıda 4 madde görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.

Meclis toplantısında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bir yılı doldurmak üzereyiz. Kasım ayı meclis toplantımız Seydikemer’imize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Otgöz’ün konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alanİmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait Seydikemer sınırları içerisinde Kırsal Yerleşik Alan Yönetmeliğine istinaden kırsal mahalle tespiti yapılmasına dair 27.10.2021 tarih ve 8791 sayılı müzekkere görüşülüp oy birliği ile kabul edildi. Gündemdeki diğer 3 madde de görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir