Atölyeyi Japon Heyet Yerinde İnceledi

Atölyeyi Japon Heyet Yerinde İnceledi

Geçtiğimiz hafta açılış organizasyonu gerçekleştirilen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesi; Honda Motor Türkiye yönetimi tarafından ziyaret edildi.

Honda Motor Türkiye Başkanı TakuyaTsumara ve Başkan Yardımcısı Satoru Yamada ile Japon ve Türk yetkililerden oluşan heyet; Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesi’nde incelemelerde bulundular. Honda Motor kuruluşunun üst düzey yöneticilerini Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Timur Ergün ve motor atölyesi öğretmenleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Başkan Yardımcısı Veli Uysal ile Honda Fethiye Bayii Kıvrak Motor Yetkilisi Nuri Kıvrak tarafından karşılandı. Honda Motor Türkiye yöneticileri yapılan atölyeyi beğendiklerini belirterek; emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Honda Türkiye Başkanı TakuyaTsumura yaptığı açıklamada, “Burada böyle bir atölyeyi gördüğüm için çok mutlu oldum. Öğrencilerin daha önemli bilgilere ulaşabilmesi adına bu tür yerler büyük önem taşıyor. Honda olarak böyle bir mekanda katkımız olduğu için çok mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de bu tür organizasyonları destekleyeceğiz. Öğrencilerin teorinin dışında pratikte de bilgiye ulaşması adına değerli bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. Onlar için de büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Umarım bundan sonraki süreçte mezun olan öğrenciler, meslek sahibi olurlar” dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün açıklamasında, “Honda Türkiye A.Ş. yetkililerinin bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Mehmet Soydemir ile esnaflarımız, bu atölyenin yapımında fiziki olarak destek sağladılar. Honda Türkiye A.Ş. ve Fethiye Bayii Honda Kıvrak Motor’a atölyemizin donatımında katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Honda Türkiye A.Ş. Başkanı ve Başkan Yardımcısı, geçtiğimiz hafta açılışını yaptığımız uygulama atölyemizde incelemelerde bulundular. Burada yapılan çalışmayı çok beğendiler. İşbirliği yaptığımız için de çok mutluyum. Buradaki eksiklerimizi de bildirme fırsatımız oldu. Desteklerinden dolayı başkan ve başkan yardımcımız ile Fethiye Bayi Kıvrak Motor Yetkilisi Nuri Kıvrak’a, esnaflarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Fethiye Bölge Bayii ve Türkiye satış birincisi Kıvrak Motor Yetkilisi Nuri Kıvrak, “Başkanımız ve Başkan Yardımcımıza çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Burada emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu tür okulların Esnaf ve Sanatkarlar Odamız tarafından destekleneceğini düşünüyorum. Honda Türkiye ve Kıvrak Motor olarak bu tür eğitime yönelik faaliyetlere destek olacağımızın sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Timur Ergün, ziyaretin anısına Honda Türkiye Başkanı TakuyaTsumura’ya hediye takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir