Fethiyespor Karaköprü’den 3 Puanla Dönmek İstiyor

Fethiyespor Karaköprü’den 3 Puanla Dönmek İstiyor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, Şanlıurfa deplasmanında Karbel Karaköprüspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 25 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, Şanlıurfa deplasmanında Karbel Karaköprüspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü öğle saatlerinde Dalaman’ndan uçakla İstanbul aktarmalı olarak Şanlıurfa’ya gidecek lacivert beyazlı kafile, yine kazanmak için sahaya çıkacak.

Fethiyespor 10 maçta topladığı 25 puanla gurubunda liderliğini devam ettirirken; en yakın rakibi Esenler Erokspor ile 5 puanlık farkı korudu. Yeni bir seriyi daha gerçekleştiren Fethiyespor, deplasmanda karşılaşacağı 16 puanla ligde 6. Sıradaki Karaköprü Belediyespor maçı için hazırlıklarını dün maç saatine göre yaptığı antrenmanla tamamladı. Fethiyespor’da kart cezalısı Soner Birinci ve sakatlığı devam eden Kadir Kurt kadroda yer almazken, geçen hafta cezası nedeniyle kadroda olmayan golcü oyuncu Nurettin Çakır bu hafta yer alacak. Fethiyespor’un Karbel Karaköprüspor maçı antrenmanlarını Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Genel Kaptan Nacit Çatal, Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan ve yöneticiler Metin Sevinç, Nurkaya Gündoğdu, Osman Yiğit, Önder Abdulrahim Önder, Nail Şal, Halil Urantaş ile Okan Ugan da izledi. Son çalışmasını maç saati olan 12:00’de yapan Fethiyesporlu futbolcular, mutlak kazanmak için çaba göstereceklerini söylediler.

Maçın Hakemleri Belli Oldu

Karbel Karaköprüspor Fethiyespor maçını Malatya Bölgesi hakemlerinden Furkan Bakan yönetecek olup, yardımcılıklarını Kerem Candaş ve İsnail Emre yapacak. Karşılaşmaya ev sahibi Karaköprüspor muhtemelen; Erşen, İsa, Fikret, Halil, Barış, , Emre Aydın, Umut, Abdurrahman, Ahmet Mümin, Fevzi ve Emre Yıldırım onbiriyle çıkması beklenirken, Fethiyespor ise Ahmet, Erdinç, Nurettin, Alihan, Serdar, Serhan, Talha, Cemal, Özgür, Serhat, Berkin ve Onur Öztonga ile çıkması bekleniyor.

Genel Kaptan Nacit Çatal, “Zor bir maç olacak. Bu maça da iyi hazırlandık. Futbolcularımıza güveniyoruz. Liderliği korumak için gidiyoruz. Soner ve Kadir dışında eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel “Bu hafta önemli bir deplasmana gideceğiz. Amacımız 3 puanla dönmek. Hazırlıklarımızı tamamladık. Lider olarak gidiyoruz. Lider olarak dönmek istiyoruz. Maçın önemini biliyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir