Fethiyesporumuz Deplasmandan Puan Çıkaramadı

Fethiyesporumuz Deplasmandan Puan Çıkaramadı

TFF 3. Lig 3. Grupta haftalardır liderliğini sürdüren Fethiyespor, Urfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespora konuk oldu. Lacivert Beyazlı temsilcimiz 11. Hafta müsabakasında ev sahibi Karbel Karaköprü Belediyespora 3-0 mağlup oldu.

Sezona iddialı bir şekilde başlayan  ve haftalardır aldığı puan ve puanlarla liderliğini sürdüren 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, sezon başından bu yana ikinci mağlubiyetini aldı. Ligin 11. Haftasında Urfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespora konuk olan Fethiyespor, maçın başından sonuna kadar tutuk bir performans sergileyerek  sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda oynanan müsabakayı, hakem Furkan Bakan yönetirken, yardımcılıklarını ise Kerem Candaş ve İsmail Emre yaptı.

Ev sahibi takım Karbel Karaköprü Belediyespor sahaya Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde Erşen Çilingir, İsa Baltacı, Fikret Sevilgen, Halil Yılmaz, Barış Şen, Emre Aydın, Umut Dilek, Abdurrahman Ayhanoğlu, Ahmet Mumin Papaker, Fevzi Özkan ve  Emre Yıldırım ilk on biri ile çıkarken, temsilcimiz Fethiyespor ise Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Ahmet Altın, Serhat Mutlu,  Özgür Çelik, Onur Öztonga, Erdinç Karakaş, Cemal Şener, Serdar Ümit Deniz,  Talha Mayhoş,  Nurettin Çakır,  Ali Han Tunçer ve  Serhan Yılmaz ile sahaya çıkarak mücadele etti.

Maçtan Dakikalar

***Maça hızlı başlayan ev sahibi takım Karabel Karaköprü Belediyespor taraftarlarının desteğini arkasına alarak etkili olmaya başladı. Maçın 5. Dakikasında Karbel Karaköprü Belediyespor Halil Yılmaz’ın attığı golle lider Fethiyespor karşısında 1-0 öne geçti.

***Öne geçen Kırmızı Siyahlılar oyundan kopmayarak yine rakip kalede gol aramaya başladı. Yakaladıkları kontrataklarla etkili olan Karabel karaköprü Belediyespor bu kez maçı 40. Dakikasında Umut Dilek’ın gollü ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

***Maçın kinci yarısına yine hızlı başlayan Karbel karaköprü Belediyespor,  Skoru korumak için rakibe nefes aldırmayan Karbel Karaköprü Belediyespor oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı.  Maçın 54. Dakikasında Barış Şen ile bulduğu golle durumu 3-0 yapan Kırmızı Siyahlılar skor açısında iyice rahatladı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karbel karaköprü Belediyespor lider Fethiyespor’u 3-0 mağlup ederek taraftarlarını büyük sevince boğarak ç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir