Balcı, “Millete Küfür Edenler Milletin Vekili Olamaz”

Balcı, “Millete Küfür Edenler Milletin Vekili Olamaz”

Fethiye 15 Temmuz Derneği Başkanı Harun Balcı, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyi olduğunu ifade eden kişiye küfür etmesinin utanç verici bir durum olduğunu ifade ederek, Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerin aziz hatıralarına ve yakınlarına saygısızlık edenleri yüce milletin asla unutmayacağını söyledi.

Şehit aileleri ve gaziler olarak terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip iş tutan kim olursa karşılarında duracaklarını vurgulayan Balcı, şunları kaydetti:

“5 Kasım günü, PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında şehit edilen İsa Gürmen’in kardeşinin Bingöl’de verdiği tepki neticesinde, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfrü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi addediyor, esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.Şehit ağabeyine edilen küfürler yüce Türk Milletimize edilmiştir. Millete küfür edenler, milletin vekili olmazlar. Lütfü Türkkan’ın derhal milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz.” Haber- Hakan AYKIRI

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir