İYİ Parti’den Kayaköy Mahallesine Ziyaret

İYİ Parti’den Kayaköy Mahallesine Ziyaret

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kayaköy Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerde başkan Çoban,  esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.İlk olarak esnafları, daha sonra mahallelilerin sorunlarını dinleyen ve not alan İYİ Parti heyeti, çözüm önerilerini yerel yönetimlere bildirecek.

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yöneticilerinden oluşan heyet ile birlikte, Fethiye’nin turistik mahallelerinden KayaköyMahallesinde  halkla bir araya gelip sorunları dinledi. Ziyaretlerde önce esnafları dolaşan ve sorunları dinleyen, ardından da vatandaşlarla oturup sohbet eden başkan Çoban,”İYİ Partililer olarak gecemizi gündüzümüze katarak, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Mahalle sakinlerini, esnafları, öğrencileri, memurları, gençleri, yaşlıları, işverenleri, işçileri; kısacası toplumun her kesimini dinleyerek sorunlarına çözüm üretmek için geliyoruz” dedi.

Uzun süredir mahalle çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Mahalle çalışmalarımız kapsamında bu durağımız da Kayaköy Mahallesi oldu. Öncelikle KayaköyMahallesindeki  tüm mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Sarayında oturanlar, korumaları olmadan halkın içine giremeyenler Türkiye’de her şeyin güllük gülistanlık olduğunu sanıyor. Gerçeği biz görüyoruz, halk görüyor. Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik krizle, işsizlikle boğuşuyor” diye konuştu.

“Halkımız Kararını Çoktan Vermiş”

Ülke ekonomisinin günden güne kötüye gittiğini belirten İYİ Partili Çoban, “Kahvaltıda yenebilecek bir peynirin en az 50 TL olduğu, 200 TL’ye alışveriş poşetinin dolmadığı, fahiş elektrik ve su faturaları ödediğimiz, vergilerimizin bizlerin hayatını iyileştirmek için değil, ‘Türkiye’nin 5 büyüğünün’ zenginliğine zenginlik katılmak için kullanıldığı günlerden geçiyoruz. Halkımız kararını çoktan verdi, iktidar ve ortağı bir an önce erken seçim kararı alarak Türkiye’yi bu bataklıkta daha fazla dibe çekmemelidir. İYİ Parti iktidarında zengin, huzurlu ve bolluk içerisinde bir yaşam vaadediyoruz. Bu ucube sistem değişecek, İYİ Parti iktidar, Genel Başkanımız Meral Akşener Başbakan olacak ve Türkiye’yi, Türk milletini hak ettiği noktaya tekrar getireceğiz” ifadelerini kullandı. Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir