Fethiye’nin Sultanları Göztepe’ye 3-2 Kaybetti

Fethiye’nin Sultanları Göztepe’ye 3-2 Kaybetti

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu. Baştan sona başa baş geçen ve büyük bir heyecana neden olan karşılaşmayı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ,FethiyeBahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Başkanı İbrahim Erdem’in yanı sıra çok sayıda voleybol sever izledi.

Sigorta Shop 1. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir  Koleji 5.hafta mücadelesinde kendi evinde  Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.  Beşkaza Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Fethiye’nin sultanları İpek, Buse, Neslihan, Gülem, Dilara ve Jeane ile başlarken konuk Göztepe, Nehir, Doğasu, Yağmur, Göksu, Gizem ve Nazlı ile başladı.

Fethiye ekibi, kıyasıya mücadele içinde geçen ilk seti 25-19 kazanıp durumu 1-0 yaptı.

Konuk Göztepe, ikinci sette geriden gelip son anlarda Nazlı ve Selcan’ın sımaçlarında üstünlük sağlayıp bu seti 23-25 kazandı ve 1-1 oldu.

Fethiye Bahçeşehir Koleji 3. Sette fazla zorlanmadı. Tecrübeli rakibi karşısında İpek, Günem, Neslihan ve Jeane’nin savunma üstünlüğü ve etkili smaçlarıyla 25-18 kazanıp durumu 2-1 yaptı.

Arkasına seyircisinin müthiş tezahüratını alan Fethiye’nin Sultanlarının 4. Sette yorgunluğu ortaya çıktı. Konuk ekip, Gizem, Selcan ve Nazlı’nın etkili smaçları ile bu seti 25-13 kazanıp durumu 2-2’ye getirdi.

“Kazanacağımız Maçı Kaybettik”

Fethiye’nin Sultanları son seti kazanabilmek için rakibine karşı etkili savunma yapmaya çalışmasına rağmen İzmir ekibi Göztepe Yağmur ve Nazlı’nın bu setteki üstün performansı ile bu seti de 10-15 kazanınca maçı da 3-2 kazandı. Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Fethiye BahçeşehirKoleji  Başkanı İbrahim Erdem, “Çok güzel mücadele ettik. Fakat şanssızlık mı desem, eksik oyuncularımızın yokluğunu hissetmek mi desem. Kaybettik. 2-1 öne geçtiğimiz maçı koparmalıydık.  Çok basit hatalarla maçı verdik. Bu maçı alsaydık, çok iyi olacaktı. Avantajlı olacaktık. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Eksik oyuncuların yerine oyuncu bakıyoruz. Ancak yok. Hiçbir kulüp oyuncusunu bırakmak istemiyor. Önümüzdeki hafta Edremit deplasmanına gideceğiz. Ardından da burada Fenerbahçe gelecek. İnşallah Fenerbahçe maçını alacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir