Gözde Yakut Beauty Center Görkemli Bir Törenle Açıldı

Gözde Yakut Beauty Center Görkemli Bir Törenle Açıldı

Gözde Yakut Beauty Center Fethiye’de görkemli bir açılış töreni ile  hizmet vermeye başladı.Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Gözde Yakut Beauty Center İşletmecisi Gözde Yakut, ‘En iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz herkesi bekliyoruz’ dedi.

Fethiye Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan “Gözde Yakut Beauty Center” güzellik merkezi açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu açılış etkinliğinde davetlilere ikramlarda da bulunuldu. Doktor Özgür Evren Ersoy ile ortak çalışacak olan Gözde Yakut güzellik merkezi Medikal estetik ve buna benzer alanlarda misafirlerin sağlıklı bir hizmet verecek. “Gözde Yakut Beauty Center”  Sauna masajdan cilt bakımına, bölgesel zayıflamadan lazer epilasyona kadar birçok hizmetin sunulduğu ifade edildi. Tecrübesi ve deneyimli kadrosu ile iddialı bir hizmet sunacak olan “Gözde Yakut Beauty Center” sadece kadınlara özel olarak verdiği hizmetlerle de kadın müşterilerinin odak noktası olacak. Kaliteli hizmet prensibi ile çalışacaklarını belirten Gözde Yakut, iddialı olduklarının altını çizdi.

“Yeni Konseptimizle Daha Kaliteli Hizmet Vereceğiz”

Gözde Yakut Beauty Center İşletmecisi Gözde Yakut, “Gözde Yakut Güzellik Salonu olarak yeni konseptimizle birlikte tüm Fethiye halkına hizmet vermeye başladık. Açılışımız vardı. Kadınlara özel tüm lazer epilasyon bölümümüz, sauna masaj bölümümüz, cilt bakımı, bölgesel incelme kalıcı makyaj aktif olarak devam etmektedir. Çözüm ortağımız ve komşumuz olarak Dr. Özgür Evren Ersoy güzellik alanında danışma ve hizmet alabileceğiniz bir şekilde partner olarak bizlerle çalışmaya devam edecek. En iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

“Güzel Günler Bizi Bekliyor”

Doktor Özgür Evren Ersoy, “Aslında bizimki iki ayrı kuruluş… Benim kendi özel muayenehanem var. Fakat çözüm ortağı şeklinde beraber çalışacağız.  Onlara da bana da hayırlı olsun diyelim. Muğlalı olmam sebebiyle ben buraya aslında emekli olmaya gelmiştim. Bizim meslekte emeklilik olmadığı için küçük bir fakirhane biz de açtık. Medikal estetik alanında ben de hizmet vereceğim. Kadın ve erkeklerin talep ettiği botox ve dolgudur. Ameliyatsız estetik işlemleri diyebilirsiniz. Hemşerilerimle beraber olmaktan mutluyum onlar da beni benimseyip sevecekler inşallah güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

“İnşallah Fethiye’mize Katkı Sağlar”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Gözde Yakut ile ortak projelerimiz oluyor.  Özellikle mesleki yeterlilik kurumu anlamında… Birçok eğitimleri bazen beraber veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum, başarılar diliyorum. İnşallah Fethiye’mize daha büyük katkılar sağlar” dedi.

“Son Teknolojiler Uygulanmış”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Öncelikle Gökhan kardeşimi tebrik ediyorum. Girişimci ruhu var. Yeni iş yerine baktım son teknolojileri uygulamış. Vasıflı eleman yetiştiriyor. Turizmin en büyük eksikliği vasıflı ve nitelikli eleman olmaması… Bu açığı da Gökhan kardeşim kapatıyor. Bu açıdan kendisine teşekkür ediyorum. İş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Turizme De Çok Ciddi Katkılar Sunuyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Zor şartlar altında burada çok güzel bir iş yeri açıyor. Değerli arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz turizm sektöründe kalifiye eleman bulmak çok zor. Biz bunu turizm paydaşlarımız, kaymakam bey ve valimiz ile birlikte de defalarca toplantılar yapıyoruz. Bu yönden Gökhan kardeşimizin de vermiş olduğu bu hizmet bizler için çok önemli. Turizme de çok ciddi katkılar sunuyor. Kalifiye eleman yetiştiriyor. Ondan dolayı da sizlerin huzurunda Gökhan beye ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum. Gökhan kardeşimizin bu açmış olduğu güzel tesisin her zaman isteği doğrultusunda bol paralar kazanması dileğiyle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Sadece ülkemizin değil dünyanın yaşadığı bir an evvel geride bırakmayı arzuladığımız pandemi süreci birçok yıkıcı etkisinin yanında ekonomide de çok ciddi bir sıkıntı oluşturdu. İlçemizin, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağı böyle güzel mekanların açılışında bulunmak beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir