Rehabilitasyon Merkezlerinden İl Müdürü  Emre Çay’a Ziyaret

Rehabilitasyon Merkezlerinden İl Müdürü  Emre Çay’a Ziyaret

Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu aynı zamanda Özel Eğitim Kurumları Muğla İl Başkanı Salih Dündar beraberinde Özel Eğitim Dernekleri Federasyon üyeleri ; Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mutlu Hazer, Köyceğiz Güney Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Suzan Kara ile birlikte Özel Eğitim Kurumları Federasyonunu temsilen Muğla İl Müdürü Emre Çay’ı ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdürünün göreve yeni gelmesi nedeniyle hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Aynı zamanda Federasyon Başkanı Yunus Kılıç’ın da selamlarını ilettiler.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay: ‘’ Muğla ilinde çok güzel işler yapıldığını, özellikle rehabilitasyon adı altında özel çocuklarımıza verilen eğitimin ne denli faydalı olduğunu  ve büyük bir boşluğun doldurulmuş olduğunu görüyoruz. Bende özellikle özel çocuklarımıza ve ailelerine her zaman destek olmaya, yardımcı olmaya hazırım. Buradan da en yakın zamanda Muğla İlimizdeki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret edeceğimin sözünü vermek istiyorum. Tüm Kurucularımıza nazik ziyaretleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum‘’ Dedi.

Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar:  ‘’ Rehabilitasyon Merkezi kurucuları olarak bizler her zaman özel çocuklarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hepimizin bildiği gibi Türkiye’de engellilik oranı %12. Aileleri de işin içerisine kattığımız  zaman %30’lara çıktığını görüyoruz. Bu bağlamda toplumun büyük bir kısmını ilgilendirmesiyle beraber herkesin duyarlı olmasını bekliyoruz. Bizler var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Muğla ilimizdeki Rehabilitasyon Merkezleri işini ehliyle yapan tecrübeli kurumlardır. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre Çay’ın önceki görev yaptığı illerdeki çalışmalarına muğla ilimizde de devam ettireceğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Göreve yeni başlayan Muğla İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre Çay’a  hayırlı olsun diyor yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Bizleri kabulü içinde teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hasan Arslan ve  Ferman Akbulut ile Şube Müdürü Ünsal Korkut’uda ziyaret ederek görüşmeleri sonlandırdılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir