AK Partili Öztürk “Atatürk Bıraktığı Eserler İle Kalbimizde Yaşıyor”

AK Partili Öztürk “Atatürk Bıraktığı Eserler İle Kalbimizde Yaşıyor”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıldönümü nedeniyle yazılı açıklamada bulundu. Başkan Öztürk, “Bizler 10 Kasım’ı yas günü olarak değil, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü fikirleriyle, idealleriyle anmak ve onun bize bıraktığı eser olan Cumhuriyeti ebediyete kadar yaşatmak ve ona sahip çıkmaktır. İstiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,  değerini ve güncelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen temel felsefesini doğru ve bir bütün olarak yeniden anlamaya çalışmalıyız” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl  dönümü nedeni ile açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Türk Milletinin her bir ferdi Atatürk’ün getirdiği ilke ve devrimlerin gönüllü ve azimli birer koruyucusu olmaktan büyük bir onur duymaktadır.Büyük önder, fikir ideal ve eserleriyle bağımsızlığımızdan tarihimize, dilimizden sanatımıza ve benliğimize kadar en gerçek fikirlerin ve en sıcak duyguların içinde aramızda hep yaşayan bir önderdir.Bize bıraktığı ışık yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Bu ışık sadece yolumuzu değil, içimizi de ısıtıp aydınlatmaktadır.Onun aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının  83. Yılında Atamızı özlem ve saygıyla anıyorum kendisine ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir