Başkan Adayı Duru, “Hizmet İçin Adayız”

Başkan Adayı Duru, “Hizmet İçin Adayız”

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, Çamköy Semt Pazarı’nda çalınan ve bozuk olan muslukların değiştirilmesini sağladı. Hizmet için aday olduğunu kaydeden Duru, göreve seçildikleri takdirde tüm düzenlemelerde esnaflarının görüşlerinin alınacağını belirtti.

Esnafların talebi doğrultusunda temin ettiği muslukların, MUSKİ ekipleri tarafından monte edildiğini kaydeden Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru; esnafların mağdur olmaması adına gayret göstereceklerini vurguladı. Başkan Adayı Duru, güvenlik hususunda da tedbirlerin alınmasını istedi.

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru yaptığı açıklamada, “Çamköy pazar yerimizde bulunan çeşmelerimizin bozuk olduğunu ve var olanında çalındığını öğrendim. Haliyle su boşa akmasın diye esnaf arkadaşlarım vanayı kapatmış. Bu duruma kayıtsız kalamazdım. Biz hizmet için adayız zaten. Hemen 2 musluk alarak pazar yerimize gittim. MUSKİ nöbetçi çalışanlarımızın işçiliği ve yardımı ile çeşmelerimiz takıldı. Esnaflarımızı hiç bir zaman mağdur duruma düşürmeyeceğim. Pazar yerimizdeki kameralar çalışıyor olsaydı hem pazarımız hem de çevresi daha güvenli olurdu. Hırsızlık konusunda caydırıcı olurdu. Allah’ın izniyle bize görev verilirse esnaflarımızla toplantı yaparak, onların isteğine göre düzenlemeler yapacağız. Esnaflarımıza hayırlı pazarlar hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.Haber-Hakan AYKIRI

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir