Fethiye’nin İş ve Siyaset Dünyası Açılışta Bir Araya Geldi

Fethiye’nin İş ve Siyaset Dünyası Açılışta Bir Araya Geldi

Fethiye’de hizmete başlayan Abalı Hukuk Bürosu’nun açılış törenine yoğun bir ilgi oldu. Fethiye, Seydikemer ve bölgenin iş ve siyaset dünyasından davetlilerin yer aldığı etkinlik; renkli görüntülere sahne oldu.

Babataşı Mahallesi’nde bulunan Abalı Hukuk Bürosu, avukatlar Dorukhan Abalı, Efe Mit ve İlayda Şanlı tarafından kuruldu. Açılış törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Muğla geçmiş dönem Milletvekili Hasan Özyer, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Açılış törenine katılan milletvekillerimize ve davetlilere çok teşekkür ediyorum. Hukuk büromuzun açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan konuşmasında, “Dorukhan kardeşimizi bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemedik. Kendisinin eğitim hayatına ailesi ile birlikte şahit olduk” ifadelerini kullandı.

Muğla geçmiş dönem Milletvekili Hasan Özyer, “Memleketimize ve ülkemize hayırlı olsun. Dorukhan kardeşimizin başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi, programa katılan protokol üyeleri tarafından çözüldü. Daha sonra davetliler, hukuk bürosunu gezdi. Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir