Fethiyesporda Moraller Yerine Geldi

Fethiyesporda Moraller Yerine Geldi

3.Lig 3.grupta KarbelKaraköprü yenilgisinin ardından evinde Çankaya F. K.’yı Serhan’ın attığı golle 1-0 mağlup eden Lider Fethiyespor, bu maçta kaçırdığı gollere yanıyor. Aldığı galibiyetle puanını 28’e yükselten ve en yakın rakibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Fethiyespor’da yeni bir serinin başladığı kaydedildi. Teknik Direktör Selahattin Dinçel ve öğrencileri karşılaşma sonrası kazanılan 3 puanı taraftarlarıyla kutladı. Lacivert Beyazlı teknik kadro ve futbolcular, taraftarlarla adeta bütünleşti. Teknik Direktör Selahattin Dinçel yaptığı açıklamada; “Kazandığımız için mutluyuz. Zirvedeki yerimizi korumak, herşeyden önemli” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor’un Çankaya F. K.’yı 1-0 yenmesi ve maç boyunca 7-8 net pozisyonu harcaması camiada alınan 3 puanla yüzleri güldürdü. Kaleci Ahmet’in sakatlığı nedeniyle yer almadığı maçta, Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in görevlendirdiği Kaleci Enes’in kritik anlarda kalesinde devleşip, rakibin bire bir pozisyonlarında gole izin vermemesi, Lacivert Beyazlı taraftarların maç boyunca umutlandırdı. Fethiyespor’un sayısız gol kaçırdığı maçı 1-0 tamamlayıp, liderliğini sürdürmesi Fethiye’de sevinçle karşılandı. Fethiyesporlu futbolcular, maç sonrası galibiyeti taraftarlarıyla 3’lük çekerek kutladı.

“Kolay Olmayacağını Biliyorduk”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, karşılaşmanın zor olacağını bildiklerini söyleyerek “Haftalar ilerledikçe maçların zorluk derecesinin daha yüksek olacağını biliyorduk. Bunu geçen hafta kendimiz yaşadık. Bu hafta yine sahada taraftarlarımızın önünde evimizde oynadık.  Her maç gibi bu maçın da kolay geçmeyeceğini biliyorduk ve kolay da geçmediğini hep birlikte gördük. Kazanmak her şeyden önemliydi. Rakibe neredeyse pozisyon vermedik. Bir tane pozisyonları var onu da kalecimiz kontrol etti. Yakaladığımız pozisyonlar, girdiğimiz pozisyonlar, cömertçe harcadığımız pozisyonlar var. Daha dikkatli olmak zorundayız. Maçı daha rahat bitirebilmek için o pozisyonları değerlendirmek zorundayız. Galip gelmek ve zirvede ki yerimizi korumak her şeyden önemli… Çocukların hepsini tebrik ediyorum. Önümüzde ki hafta sanıyorum tam kadro olarak hazırlıklarımızı yapacağız ve Modafen maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

“Şampiyonluk Yolundayız”

Fethiyespor Kalecisi Enes Fidayeo, “Kaleci Ahmet abinin ufak bir sakatlığı oldu. Bizde sonuçta buraya oynayıp şampiyonluğa katkıda bulunmaya geldik. Bazı maçlar böyle zor oluyor. Bu maç galibiyet serisinin yeni başlangıcı olacak. Devre arasına kadar puan kaybı olmadan şampiyonluk yolunda emin adımlar atacağız” dedi.

“Tempolu Maç Oldu”

Fethiyespor’un savunma oyuncusu Erdinç Karakaş ise, “Zorluk derecesi yüksek bir maçtı, geçen haftadan da mağlup olduğumuz bir maç bizi bazen ister istemez moral bozuklukları yaratıyor. Bu hafta kazanarak geçen haftayı telafi ettik. Çok şükür kazandık önemli olan kazanmak. İyi mücadele ettik bütün arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. İyi mücadele iyi bir galibiyet getirir. Madafen’den de kazanarak dönmek istiyoruz. İnşallah şampiyonluk bizi bekliyor” dedi.

“Zirvede Kalmayı Sürdüreceğiz”

Fethiyespor’un orta saha futbolcularından Soner Birinci, “Şampiyonluk yolunda kolay bir maç yok. Geçen hafta şansız bir mağlubiyet aldık. Bu hafta da Allah’ın izniyle sahamızda, seyircimizin önünde çok iyi mücadele ederek hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz belli. Bütün arkadaşlarımın ayağında yüreğine sağlık… İnşallah haftaya Modafendeplasmanında da galip gelerek zirvedeki yerimizi koruyacağız” ifadelerini kullandı

 “Fethiyespor’u Kutluyorum”

İki hafta önce göreve başladığı öğrenilen Çankaya F. K. Teknik Direktörü Murat Hacıoğlu ise, “Göreve yeni başladım. Tabi ki buraya gelirken alternatif anlamında sakatlarımızda vardı tam kadro gelememiştik ama zor bir maç olacağını biliyorduk. Fethiye takımı lider bir takım, bunun bilincindeydik. Önde  Kaliteli oyuncular var. İlk yarı zaten maçı 0-0’da tutmak istiyorduk, onu başardık. 2. Yarı kaptırdığımız toptan hiç beklemediğimiz bir gol yedik. Bizimde bir tane yüzde yüz kaçırdığımız net pozisyon var. Genel anlamda çocuklar elinden geleni yaptı, gayet memnunum. Takım olarak birbirimizi daha yeni tanıyoruz, Daha da iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Takımın bir kalitesi olduğuna inanıyorum, biliyorum. İnşallah üstüne koyarak gideceğiz, hedefimiz tabi ki yukarılar. Kulübün ben geldiğim de playoff hedefi vardı tabi ki benimde ilk hocalık deneyimim ama benimde hedeflerim var. Bu doğrultuda bu kalan maçlar da en iyi sonucu alıp yukarıdan kopmak istemiyoruz. Kesinlikle hedefimiz playoff. Fethiyespor iyi takım. Kendielrini kutluyorum. Yolları açık olsun” dedi.Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir