Başkan Bakırcı; “Futbolcularımızı Kutluyorum”

Başkan Bakırcı; “Futbolcularımızı Kutluyorum”

  1. Lig 3. Grupta Çankaya F. K.’yı 1-0 yenerek liderliğini devam ettiren Fethiyespor’dadeplasmanda oynanacak Modafenspor mesaisi başladı. Fethiyesporlu futbolcular bir günlük iznin ardından Modafenspor maçının hazırlıklarına başlarken; Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Çankaya F. K. Maçının oldukça stresli ve heyecanlı geçtiğini belirterek; “Kazandığımız için mutluyuz. Zorlu mücadeleleri yaşamaya devam edeceğiz. Ligin sonunda gülen ve bir üst lige çıkan takım olmak istiyoruz. Futbolcularımı mücadele azminden dolayı kutluyorum” dedi. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise, “Deplasman yenilgisinin ardından morale ihtiyacımız vardı. Çankaya F. K. Karşısında alınan galibiyet moral motivasyonumuzu olumlu şekilde yansıttı. Şimdi yeni bir seriye geçtik” ifadelerini kullandı.
  2. Lig 3. Grupta lider konumundaki Fethiyespor, Çankaya F. K. Galibiyetinin ardından Modafenspor maçı için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde deplasman maçının hazırlıklarını sürdüren Fethiyespor’da Kaleci Ahmet ve stoper Kadir Kurt’un sakatlığı dışında eksik bulunmuyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Çankaya F. K. Galibiyetinin takımda moral motivasyonu arttırdığını ifade ederek, “Çok gol kaçırdık. Zaman zaman bir- iki pozisyonda verdik. Kazandığımız için mutluyuz. Zorlu mücadeleleri yaşamaya devam edeceğiz. Ligin sonunda gülen ve bir üst lige çıkan takım olmak istiyoruz. Futbolcularımı mücadele azminden dolayı kutluyorum. Taraftarlarımızın gösterdiği desteğe teşekkür ediyorum. Bu hafta Modafenspordeplasmanından da kazanarak dönmek istiyoruz” dedi.

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal ise, “Deplasman yenilgisinin ardından morale ihtiyacımız vardı. Çankaya F. K. Karşısında alınan galibiyet moral motivasyonumuzu olumlu şekilde yansıttı. Şimdi yeni bir seriye geçtik. Futbolcu arkadaşlarımız bu haftadan itibaren fikstür avantajını da kullanarak, liderliğimizi korumayı sürdüreceklerdir. Hocamızın verdiği taktiği Çankaya F. K. Karşısında çok güzel uyguladılar. Bu sezon başarıp 2. Lige çıkmak istiyoruz. Fethiyespor’un yeri mutlaka üst ligler olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir