Cinayete Kurban Giden Kadın Toprağa Verildi

Cinayete Kurban Giden Kadın Toprağa Verildi

Fethiye’de imam nikahlı eşi tarafından otomobille çarpıp,  trafik kazası süsü verilen olayın cinayet olduğu ortaya çıktı. Cani kocanın çarptığı iki çocuk annesi kadının üzerinden otomobille üç kez geçtiği iddia edilirken, hayatını kaybeden Sahra Gizem Aksu Fethiye’de göz yaşları arasında dualarla toprağa verildi. Cenaze merasiminde annesinin tabutuna sarılan Melis Karakurt, “Olaya kaza süsü vermek istediler. Ama annemi canice öldürdü” dedi.

Önceki gece Fethiye’nin Karaçulha Mahallesinde Özcan O. 48 ACS 496 plakalı otomobille imam nikahı ile yaşadığı öğrenilenSahra  Gizem Aksu’ya çarparak ölümüne sebebiyet vermişti.  Kazada hayatını kaybeden 46 yaşındaki Sahra Gizem Aksu’nun trafik kazasında değil, cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Olayın cinayet olduğu kaydedilirken, Özcan O. Tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Sahra Gizem Aksu Fethiye’de toprağa verildi. Hallaç Mezarlığında kılınan cenaze merasimine  Aksu’nun iki kızı ile yakınları katılırken, Fethiye Belediye Başkan Vekili Melek Gözde Hoşafçı, Fethiye Kadın Dayanışma Derneği üyesi Avukat Okşan Palabıyıkoğlu da katıldı.

Fethiye Belediyesi cenaze aracıyla gelen Sahra Gizem Aksu’nun cenazesi göz yaşları sel oldu. Kızı Melis Karakurt tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Cenaze namazının ardından Aksu’nun cenazesi aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Annesinin cenazesi cami avluna getirildiğinde sinir krizleri geçiren evin büyük kızı Melis Karakurt olay anı ile yaşadıklarını gazetemiz muhabirine anlatırken cinayet şüphelisi Özcan O.  ve annesi Sahra Gizem Aksu’nun yaklaşık bir yıldır imam nikahı ile yaşadıklarını belirtti.

“Otomobille Dört Kez Üzerinden Geçmiş”

Olay gecesini anlatan  Karakurt, “Evde hep beraber oturuyorduk. Daha önce bizim haberimiz yoktu evde kavga etmişler. Sonra konuşmak için aşağıya annemi çağırdı. Sonra üç dört defa araba ile annemin üzerinden geçmiş. Bir arkadaşını olay yerine çağırmış. Herhâlde kimsenin haberi olmadan annemin cenazesini götürüp bir yere atacak veya gömecekler idi. Biz evde otururken birisi bağırdı. Dışarı çıkınca annemi o halde gördüm. O esnada o katil durumu başkası yapmış gibi göstermeye çalıştı” dedi.

“Açık İşlenmiş Bir Cinayet”

Yaşanan olayın canice işlenmiş bir cinayet olduğunu belirten Fethiye Kadın Dayanışma Derneği üyesi Avukat Okşan Palabıyıkoğlu ise, “Kaza gibi gösterilmek istense de bu yaşanan olay canice işlenmiş bir cinayet. Ortada açık açık işlenmiş bir cinayet var. Geride acılı aile ve henüz reşit olmamış iki çocuk var. Fethiye Kadın Dayanışma Derneği olarak bu işin takipçisi olacağız. Zanlı gereken cezayı alacaktır” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir