MHP’li Cura; “Hangi Ömer’in Yolundasınız?”

MHP’li Cura; “Hangi Ömer’in Yolundasınız?”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, yaptığı yazılı açıklamada; İyi Parti’nin Billboardlarda gündeme getirdiği “Ömer’in Yolunda” afişi ne anlama geliyor? Diye sorarak; “Yoksa Hz.peygamber’in yolundan giden, Hz. Ömer’den mi bahsediyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye’deki billboardların İyi Parti tarafından kiralanıp, “Ömer’in Yolunda” yazılı afişlere dikkat çekti. Cura; “Siz Hz.Ömer’in” yolunda olsaydınız mukaddes vatanı bölmeye çalışan HDP ve PKK ile yol yürümezdiniz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, yazılı açıklamasında aynen şunları söyledi: “ Kendilerine soruyorum? Müştikler ile yaşayan ve onlarla birlikte Hz. Peygamber’e karşı mücadele eden Ömer’den mi bahsediyorsunuz? Yoksa Hz. Peygamber’in yolundan giden, Hz. Ömer’den mi bahsediyorsunuz? Hz.  destek olan “Ömer”den bahsetmiş olsaydınız “Ömer’in yolunda” değil de” Hz. Ömer’in yolunda” ifadesini kullanmanız gerekmez miydi? Bu afişten anlaşılıyor ki; siz müşriklerle birlikte yol yürüyen, onlarla yaşayan Hz. Peygamberi şehit etmeye gelen Ömer’den bahsediyorsunuz ve o, Ömer’in yolundasınız. Hz. Peygamber’in yolundan giden Hz. Ömer Adaletli ve merhametli idi. Siz Peygamber’in yolundan giden Ömer’in yolunda olsaydınız şehit bacısına küfretmezdiniz.! Katil Demirtaş ile kahvaltı özlemi çekmezdiniz! Siz “Hz. Ömer’in” yolunda olsaydınız mukaddes vatanı bölmeye çalışan HDP ve PKK ile yol yürümezdiniz.! Sizin kafanız DarünNedve kafası.  Etki ajanlığı yaparak necip milletin kafasını karıştıramayacaksınız. Buna Ülkücüler olarak müsaade etmeyeceğiz. Siz, yoksa “Ömer’in yolunda” derken FETÖ hocanızdan bahsediyorsunuz da ben sahabe Hz Ömer’le mi karıştırdım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir