Fethiyespor Modafen’den Galibiyet Çıkartacak

Fethiyespor Modafen’den Galibiyet Çıkartacak

Golcüler Nurettin ve Serhan: “Sentetik Sahaya Alışığız”

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 28 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, İstanbul deplasmanında Modafen Spor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Akşam SAATLERİNDE yola çıkacak olan Fethiyespor kafilesi İstanbul deplasmanından 3 puanla dönüp, geçtiğimiz hafta başlattığı seriyi devam ettirmek istiyor. Fethiyespor genel kaptanı Nacit Çatal: “ Mutlak kazanmak istiyoruz. Karşılaşma suni çim sahada oynanacak. Bu dezavantajıda göze alarak hazırlandık. “ ifadelerini kullandı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 28 puanla liderliğini sürdüren Fethiyespor, İstanbul deplasmanında Modafen ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkıyor. Cuma günü (bugün) akşam saatlerinde Dalaman’dan uçakla İstanbul gidecek olan lacivert beyazlı kafile, deplasman galibiyetlerine bir yenisini eklemek istiyor.

Fethiyespor 11 maçta topladığı 28 puanla gurubunda liderliğini devam ettirirken; en yakın rakibi Kırıkalespor  ile 3 puanlık farkı korudu. Yeni bir seriyi daha gerçekleştirmek isteyen Fethiyespor, deplasmanda karşılaşacağı 11 puanla ligde 14. Sıradaki Modafen maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Fethiyespor’da cezalı oyuncu bulunmazken kaleci Ahmet ve Kadir Kurt kadroda yine yer alamayacak. Fethiyespor’un Modafen maçı antrenmanlarını Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Genel Kaptan Nacit Çatal, Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan ve yöneticiler Metin Sevinç, Nurkaya Gündoğdu, Nail Şal, Önder Abdulrahim Önder, Osman Yiğit, Halil Uran ile Akan Ugan ‘da izledi. Son çalışmasını maç saati olan 13:00’de yapan Fethiyespor’lu futbolcular, mutlak kazanmak için çaba göstereceklerini söylediler.

“Biz Sentetik Sahaya Alışığız”

Maçın oynanacağı sahanın sentetik olmasının kendilerini etkilemeyeceğini söyleyen golcü oyuncular Nurettin Çakır ve Selhan Yılmaz : “Geçtiğimiz yıllarda bizler pek çok maçı sentetik sahada oynadık. Hatta sentetik sahası olan takımlarda oynadık. Biz takım olarak maça hazırız. Modafen’e kazanmak için gideceğiz. Tek isteğimiz 3 puan. Lider gidip, Lider Döneceğiz.” İfadelerini kullandılar.

Maçın Hakemleri Belli Oldu

Modafen- Fethiyespor maçını Mikail Cihangir yönetecek olup, yardımcılıklarını Mehmet Mithat Levent ve Murat Şimşek yapacak. Karşılaşmaya ev sahibi Modafen;  Reşat, Hasan Ozan, Haktan ,Yunus Emre , Emin Kaan , Ömer , Barın , Taha Batuhan , Emrecan , Muhammed Şura , Mustafa 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor ise Enes, Erdinç, Nurettin, Alihan, Serdar, Serhan, Talha, Özgür, Serhat,Soner ve Onur Öztonga ile çıkması bekleniyor.

Genel Kaptan Nacit Çatal, “Bu maça da iyi hazırlandık. Çankaya F.K galibiyetinin morali ile İstanbul’dan 3 puan ile döneceğiz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Liderliği korumak için gidiyoruz. Kaleci Ahmet dışında eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel “Bu hafta yine önemli deplasmana gideceğiz. Amacımız 3 puanla dönmek. Hazırlıklarımızı tamamladık. Lider olarak gidiyoruz. Lider olarak dönmek istiyoruz. Sentetik sahada oynayacağız. İki gün önceden gidiyoruz. Sahada çalışacağız. “ diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir