Başkan Adayı Duru’dan, AK Partili  Öztürk’e Ziyaret

Başkan Adayı Duru’dan, AK Partili  Öztürk’e Ziyaret

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Öztürk’e gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Öztürk, Duru ve ekibine başarılar diledi.

Yaklaşan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız devam ettiren Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ekibi ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Öztürk’e ziyarette bulunan Başkan Adayı Duru, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru yaptığı açıklamada, “Ekip olarak ilk ziyaretimizi, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ağabeyimize yaptık. 3 yıldır oda seçimlerine hazırlanıyoruz. Her zaman söylediğim gibi, iftira ve karalamaya meydan vermeden yolumuza devam edeceğiz. Biz daha iyisini yapmak için talibiz. Esnaflarımız teveccüh gösterir ve göreve seçilirsek, bize her zaman kapısının açık olduğunu biliyorum. Bizleri kabul ettiği için ve nazik karşılaması için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ziyarete teşekkür ederek, “Bildiğini gibi STK’lar ve odalarda seçim maratonu başladı. Adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tabi bu demokrasinin getirmiş olduğu güzellikler. Herkes bu yarışa katılabilir ve elinden gelen çabayı sarf edebilir. Daha önce de belirttiğim gibi tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Çünkü hepsi bizim hemşerimiz ve arkadaşımız. Mutlaka bu yarışı bir kişi kazanacaktır. Kim kazanırsa bizim elimizden geleni yaparız. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Haber-Hakan AYKIRI

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir