Selahaddin Hocadan Maça Davet

Selahaddin Hocadan Maça Davet

  1. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar oynanan Modafen maçını değerlendirirken; Ağrı 1970 Spor maçında taraftarların takımı tribünden desteklemesi çağrısında bulundu.

Modafen maçı hakkında görüşlerini aktaran Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İstanbul deplasmanında sağlıklı bir zeminde oynayamayacağımızı biliyorduk. Maça bu şekilde hazırlandık. Müsabakada istediğimiz oyun kalitesini ortaya koyamadık. Sağlıklı pas yapamadık. Zemin dripling yapmaya elverişli değildi. Doğru dakikalarda gollerin geldiğini düşünüyorum. Maçı rahat götürmemizi sağladı. Rakibe net gol pozisyonu vermedik. 3 puanı 3 golle alarak karlı bir hafta geçirdik. Müsabaka öncesi en yakın rakibimizin 4 puan önünde yeni haftaya giriyoruz. Öncelikli hedefimiz bu puan farkını koruyup sonrasında arttırmak” ifadelerini kullandı.

Fethiye’de oynanacak olan Ağrı 1970 Spor maçının hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “12. adamın çok büyük bir rolü olacağını düşünüyorum. Fethiye halkının bu hafta tribünde takımla bütünleşmesi hepimizin arzusu. Deplasman yasağı oluşu nedeniyle Fethiye taraftarını götüremediğimizden dolayı İstanbul’da ki destekçilerimizin maça gelmesi bizi motive ediyor. Bize orada moral vermeleri bizi sevindiriyor. İç sahada oynamak taraftarıyla bütünleşen takımlar için bir avantaj. Ben bu avantajı Ağrı maçında kullanacağımızı düşünüyorum. Takıma karşı çok büyük bir sempati var. Takımın bulunduğu konum coşkuyu arttırıyor. Bu hafta Ağrı maçında tribünlerin dolduğunu göreceğiz diye düşünüyorum. Son 4 maçın 3’ü nün içerde olması bir avantajdır. Bu avantajı kullanmak istiyoruz. 12. adam bu müsabakaların kazanılmasında büyük rol oynayacak” şeklinde konuştu.

Zeminin sertliğinden dolayı bazı oyuncuların hafif ağrıları olduğunu dile getiren Dinçel, “Cezalı oyuncularımız yok. Takıma sakatlıktan dönen oyuncularımız var. Bu hafta tam kadro olacağımızı düşünüyorum. Grubumuzun alt sıralarındaki birkaç takım fazla direnemiyor. Fikstür gereği o takımlarla oynayan takımlar genelde haftayı karlı kapatıyor. Sürpriz diye nitelendirebileceğimiz bir maç var. Ağrı kendi sahasında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup oldu. Karşıyaka ve Ağrı’nın ligdeki konumlarına bakarsak bu sonucu kimse düşünmüyordu. Futbolda her türlü sonuç olabilir. Diğer oyunlarda oynanan sonuçlar bence normaldi” diye konuştu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbinin sonucunun sürpriz olduğunu söyledi.Haber-Hakan AYKIRI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir