Başkan Bakırcı; “Haber Asılsızdır”

Başkan Bakırcı; “Haber Asılsızdır”

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı beraberinden yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüp binasında yaptığı basın açıklamasında; “Kulübümüz ile Fethiye Belediyesi arasında herhangi bir itilaf olmadığı gibi, Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın sporseverliği ve destekleri sadece bizim değil tüm Fethiyelilerin malumudur” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı beraberinde yönetim kurulu üyeleri Nurkaya Gündoğdu, Metin Sevinç, Cem Tufan ve Nacit Çatal ile birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Esat Bakırcı, Fethiyespor’un inşaatı devam eden kulüp binasının CİMER’eşikayeti ve bunun ardından yerel basında şampiyonluğa giden yolda yapılan engellemelere karşı çıkarak, “bunu yapanlar Fethiyespor ve Fethiye düşmanlarıdır” ifadelerini kullandı.

“Belediyemiz İle İtilafımız Yok”

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı; “Bazı yerel basın organlarınca “Başkan Karaca’dan Fethiyespor’a üç kurşun” başlığı altında kulübümüzle Fethiye Belediyesi arasında herhangi bir itilaf varmış gibi niyeti ve amacı belli odaklara hizmet eden malum kişilerce kaleme alınmış haber tarafımızca da tespit edilmiştir.

Kulübümüz ile Fethiye Belediyesi arasında herhangi bir itilaf olmadığı gibi, Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın sporseverliği ve destekleri sadece bizim değil tüm Fethiyelilerin malumudur.

Bu beceriksiz algı metodunu uygulama gayreti içinde olan art niyetli şahısların ima etmeye çalıştıkları ve Fethiye Belediyesi’nin yasal görevini ifa ettiği konuya da açıklık getirmek gerekmektedir” dedi.

“Yasal İşlem Başlatıldı”

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile hiçbir sorunlarının olmadığını belirterek; “Kulübümüzün ismini taşıyan stadyum yakınında olağanüstü ihtiyaç duyduğumuz ilave yapı inşası bir Fethiyespor düşmanı şahıs tarafından CİMER’e şikayet edilmiştir. Bu şikayetin belediyemize intikali dolayısıyla Fethiye Belediyesi gereken yasal işlemi gerçekleştirmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti hiç kuşkusuz kanun ve yönetmeliklerle yönetilmektedir. Olaydan Yönetim Kurulumuz haberdardır ve Fethiye Belediyesi, özellikle de Belediye Başkanımız Alim Karaca ile hiçbir sorunumuzun olması mümkün değildir.

Fethiyespor sevdalılarımız amaçlı ve kötü niyetli provokatörleri algılayacak ve lanetleyecek kadar olgunluğa sahiptir. Bu acemi oyuncuların oyununa asla gelinmeyecektir.

Şampiyonluğa giderken kulübümüze maddi ve manevi zarar veren bu şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı ve gerekli yasal işlemleri derhal başlatacağımızı ve bu çirkinliklere asla izin vermeyeceğimizi herkes bilmelidir. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” dedi.

“Herkesi Maça Davet Ediyorum”

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, “Halkımızla, yönetimimizle iyi bir ivme yakaladık. Futbolcularımızla yakından ilgileniyoruz. Bize fayda sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Bu haftaki Ağrı 1970 Spor maçına tüm taraftarımızı bekliyoruz. Kadınlar ve 12 yaş üstü öğrenciler stada ücretsiz alınacak. Ayrıca, sağlık ordumuz pandemide özverili bir çalışma gösterdi. Onları da maçlarımıza ücretsiz alacağız. Ücretsiz diyoruz çünkü biz yönetim kurulu olarak onların bilet ücretlerini karşılayacağız. Fethiyespor’un şampiyonluk yolunda atacağı adımların önünü kimse kesemeyecek. Pazar günü saat 13:00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak Fethiyespor – Ağrı 1870 Spor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Saat 12:00 ile 15:00 arası yağmurda olsa, çamur da olsa statta hep birlikte olalım. En yakın rakibimizle puan farkını arttıralım” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir