Başkan Adayı Duru’nun Girişimleri Sonuç Verdi

Başkan Adayı Duru’nun Girişimleri Sonuç Verdi

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru’nun girişimleri ile Çamköy Semt Pazarı etrafındaki yolun asfaltlanması için çalışmalara başlandı. Başkan Adayı Duru, göreve seçildikleri takdirde esnafların sorunlarının çözümü için gayret edeceklerinin altını çizdi.

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası seçimlerine az bir zaman kalırken, Başkan Adayı Emin Duru çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çamköy Semt Pazarı etrafındaki yolun asfaltlanması için girişimlerde bulunan Başkan Adayı Duru, ekiplerin çalışmalara başladığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Emin Duru, “Yaklaşık 2 ay önce Fen İşleri şefimiz Sinan Kılınç ile Çamköy pazarımızın etrafındaki yolun asfaltlanması için görüşmüştüm. O zaman söz vermişti. Şu an yapımına başlandı. Şefimiz biraz eğimli olan bölgede, kot ayarlaması yapılacağını söyledi. Bu düzenleme pazar yerine su girmemesi adına çok önemli. Kısa süre sonra hava durumuna göre asfalt dökümü yapılacak” dedi.

Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Duru, “Esnaf arkadaşlarımın bir isteğini daha yerine getireceğim için çok mutlu ve huzurluyum. Şefimiz nezdinde Fen İşleri Müdürlüğümüze, belediyemize ve belediye başkanımıza, esnaf arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.  Oda seçimimize çok az bir süre kaldı. Biz ekip olarak seçimi kazandığımız takdirde, tuvalet ışıklandırması, tuvalet su sorununu, kamera ve ışıklandırma sistemi ile diğer sorunları tek tek çözeceğiz. Ayrıca orta kısımdaki demir direklere prizler takıp, esnaflarımızın tartılarını ve telefonlarını şarj etmelerini sağlayacağız. Yeter ki esnaf arkadaşlarım bize güvenip yetki versin. Sözümüz söz. Bu paylaşımı kopyalayın. Eğer seçilirsek önümüze belge olarak koyun” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir